U mnie niewiele nowego, codziennie na szkoleniu jestem, jeszcze trochę mi zostało- koniec 21 lipca... Nie mam na nic czasu, wracam padnięta i muszę do lekcji z Wikim siadać, sprzątam w weekendy bo w tygodniu tylko na bieżąco coś ogarniam... Ale ogólnie jest ok
reklama
Aga1402
Fanka BB :)
Bietka to ci się imprezy szykują
Bobo z tą pralką bomba
też napisze bo mi się przypomniało jak mi m ostatnio kawał opowiadał
wraca mąż z delegacji a tam w jego łóżku obcy facet a żona w łazience, więc mąż do kochana mówi że się schowa do szafy i zobaczy co ta jego żona potrafi i się schwał, żona wychodzi z łazienki i mówi do kochanka
- bież mnie z przodu z tyłu szybko wolno tak żebym się posikała z rozkoszy
a kochanek na to
- otwórz szafę to się zesr..asz
Bobo z tą pralką bomba
też napisze bo mi się przypomniało jak mi m ostatnio kawał opowiadał
wraca mąż z delegacji a tam w jego łóżku obcy facet a żona w łazience, więc mąż do kochana mówi że się schowa do szafy i zobaczy co ta jego żona potrafi i się schwał, żona wychodzi z łazienki i mówi do kochanka
- bież mnie z przodu z tyłu szybko wolno tak żebym się posikała z rozkoszy
a kochanek na to
- otwórz szafę to się zesr..asz
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
aga
evel a jak Ci sie podoba na szkoleniu? jakas perspektywa pracy jest?
evel a jak Ci sie podoba na szkoleniu? jakas perspektywa pracy jest?
szóstkowa mama
Dobry wieczór dziewczynki!!!
Nie zaglądałam,bo siedzę w mega dole,nic mnie w zasadzie nie cieszy,mam chyba syndrom 40-latki.Stara,gruba,brzydka i nikomu niepotrzebna.
W tym miesiącu kasa to moja bolączka,dzień dziecka powinien być kilka dni później,a jeszcze Kamilka 2 czerwca kończy 13 lat,buuu!!!
Aniś trochę mnie rozweseliłaś zdaniem do Eli :Bietka ty ślepaku,kurczę oplułam się ze śmiechu!!!
Miło mi,że okazujecie zainteresowanie moją osobą.
A to piosenka ,która odzwierciedla moje samopoczucie :Papa Dance - Ocean wspomnień - YouTube
Nie zaglądałam,bo siedzę w mega dole,nic mnie w zasadzie nie cieszy,mam chyba syndrom 40-latki.Stara,gruba,brzydka i nikomu niepotrzebna.
W tym miesiącu kasa to moja bolączka,dzień dziecka powinien być kilka dni później,a jeszcze Kamilka 2 czerwca kończy 13 lat,buuu!!!
Aniś trochę mnie rozweseliłaś zdaniem do Eli :Bietka ty ślepaku,kurczę oplułam się ze śmiechu!!!
Miło mi,że okazujecie zainteresowanie moją osobą.
A to piosenka ,która odzwierciedla moje samopoczucie :Papa Dance - Ocean wspomnień - YouTube
Bobo szkolenie mi się podoba, sporo się nauczyłam, do tej pory nie znałam się totalnie na kwiatach a co dopiero na kompozycjach z kwiatów Nie wiem czy praca będzie ale na pewno będę miała dodatkowy zawód więc łatwiej będzie coś znaleźć a w razie czego będę najwyżej ogłaszać się do bukietów ślubnych itd, dekoracji sal na wesela czy Kościołów albo się rozstawię pod cmentarzem z pogrzebówką bo to chyba najbardziej chodliwe a tak na poważnie to zobaczymy jak będzie po szkoleniu.
bobofrutek
6 mamo jak Ci zaraz zapodam kopa w Twoj sexi tylek to sie opamietasz nie wolno tak myslec o sobie. jestes supwr babka potrzebna tu nam i swoim dzieciakom. a najlepszym prezentem na dzien dziecka dla Twoich skarbow bedzie dzien spedzony z Toba zadnych dolow!!!!!!!!! a sioooooooo doly od 6 mamy !!!!!!!!!!
evel a jak m? grzeczny? ehhhhh teraz ciezko z praca
evel a jak m? grzeczny? ehhhhh teraz ciezko z praca
bobofrutek
padam juz....
lece sie polozyc
milej nocki wszystkim
dobranoc
lece sie polozyc
milej nocki wszystkim
dobranoc
szóstkowa mama
Postaram się być grzeczna i na pocieszenie właśnie teraz jem sobie chłodnik a'la botwinka z jajeczkiem na maślance.
reklama