reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

reklama
6 mamo gratulację dla małej kobietki:)

Bietka ide na g

Bobo dokładnie ma lepszą przemianę materii po jabłuszku:)

Marta wyskaczesz się za nas wszystkie

dziewczynki Anisiaj i Justi wrzućcie linki na g do bloga i aukcji:)

eeeeeeeeee no to super marta :)))) i co lepszy wybór niż siłownia ??? masz powera i mnóstwo energi ? śpiewasz sobie pod nosem ? tańczycie do jakiś hitów ??? och ja uwielbiałam układy do najnowszych hitów disco :)

Bietka ha ha ha nie no nie śpiewam bo nie znam czy mam powera moze troszke ;-) byłam tylko raz a teraz ide jutro, poniedziałek i piątek wiec mega zakwasy ;-) a zdecydowanie to epsze niz siłownia. No właśnie nie ma disco bardziej latynowskie rytmy a szkoda bo lubie disco

reklama
Do góry