reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

reklama
witam

jestem, w końcu .... :) za to że m był wczoraj w pracy do 19, dziś wrócił wcześniej - ubrałam mu Igorka i poszli na spacer a ja o 15 zebrałam się do galerii - zadzwoniłam do koleżanki, wypiłam kawę, zjadłam dobrą sałatkę - kupiłam baletki i sportowe buty- hihihihi i wróciłam na kąpanie- chłopaki dały radę :))) :-)

idę czytać :)

Witajcie:)
Zaglądam ostatkiem sił bo już padam na pyszczek ale chciałam Was odwiedzić. Od wczoraj jeżdzę na to szkolenie, jutro mam jakieś już pierwsze rzeczy na ocenę, na dzień dobry mamy wysoko poprzeczkę bo już robimy jakieś bukiety, część pań jest po pracy w kwiaciarniach, a ja jestem taka trochę zielona w tych kwiatach kosmetyczka, hihi
Ale daję radę tylko strasznie zmęczona wracam i jeszcze dziś musiałam od razu do Wikiego szkoły jechać na konsultacje a teraz już wykąpana w łóżku siedzę :)
Pozdrawiam Was wszystkie, w wolnych chwilach będę się meldować, teraz Was poczytam żeby być w miarę na bieżąco :)
Dobrej nocy!

evel spokojnej nocy - odpoczywaj :* i powodzenia, życzę piątki jutro :) ba a nawet 6 !!!! szóstki :-)

ja też powoli zmykam, muszę ogarnąć coś i mam romans z deską do prasowania, od niedzieli się zbieram... :/

słodkich snów, melduje się rankiem z kawą :)

Bietka fajnie że miałaś udany dzień:)

zmykam dziewczynki chyba coś mnie zbiera bo mi zimno i kicham

jutro mnie nie będzie bo jadę do mamy na cały dzień i sprawy pozałatwiać

słodkich snów

reklama
Bietka fajne te butki i kolorystyka taka wiosenna.
Aguś nie rozkładaj się,odpędzam od ciebie wszelakie bakcyle!!!

Dopiero teraz wpadam się pożegnać,bo wcześniej wciągnął mnie film na TVP1 o Edith Piaf.Zauroczył mnie,ta muzyka,chcę sobie jej nagrania na CD kupić.
Anisiaj co sądzisz o tym filmie,czy oglądałaś go,czy mnie na łeb walnęło że takie rzeczy mi się zaczynają podobać???

Dobrej nocy!!!

Ostatnia edycja:
Do góry