reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

Anisiaj no właśnie po co wam gondolka,hihihi!!!Twój mąż jest rewelacyjny!!!Co do szkoły rodzenia to ja uważam,że jest to strata czasu i pieniędzy!Poza tym ja na twoim miejscu bym nie szła,bo coś dziwne ci gin sygnały daje.Tu każe ci leżeć i oszczędzać się,a w szkole nawet nie ćwicząc będziesz siedzieć na krześle,no chyba że będziesz leżeć na materacu.
Mój m rewelacyjnie zdał egzamin z obsługi noworodka bez szkoły rodzenia.
Martuś jak to dobrze,że Olinkowi nic poważnego nie jest!!!Co do dowodu to chyba nie da się tego cofnąć i stary dowód trzeba będzie im zanieść do zniszczenia,ale zadzwoń dla pewności.

U nas w Gorzowie poród rodzinny jest możliwy i bez szkoły rodzenia,trzeba tylko mieć to wpisane w kartę ciąży i przy przyjęciu do szpitala jeszcze raz to zgłosić.

Dziewczynki ja dziś na obiad serwuję żeberka z sosem i ziemniaczki.Potem będę piekła pleśniaka na jutro.Brrr już jutro będę taka stara!!!:szok:

reklama
bobo moi dziadkowie też się tak cackają ze swoim psem, z suczką jamnika, ciągle do niej gadają "luneczka" i najbardziej mnie wnerwia że robią takie kino przy moich dzieciach że potem Amelka mi zadaje pytania w stylu czemu babcia mówi że luna to jej córeczka...
Gdzie dziewczynki spędzacie święta? ja miałam jechać na mazury ale to tylko 3 dni więc nie ma sensu...

Evel, na razie to mi się nawet nie chce myśleć o świętach. W przyszłą sobotę mamy urodziny Kuby i synka szwagierki, bo między chłopakami jest 10dni różnicy (i rok) ) i zazwyczaj robimy wspólne urodziny. I muszę pomyśleć co zrobić do jedzenia.

ja święta spędzam w domu:) mieliśmy iść do babci na 80 urodziny ale jest tak ciężka atmosfera w całej rodzinie z powodu naszych kłopotów że nie idziemy, a drugi dzień świąt pojedziemy pewnie do taty:)

Kubie ropieje oczko w piątek jedno dwa dni spokoju i dziś drugie, wysłałam m do apteki po rumianek

Ja juz w domku i od godziny walcze z netem bo cos tnie wrrrr

anisiaj powiem Ci ze jak bylam w ciazy to wybierajac wozek szukalam wlasnie bez gondolki, generalnie w Belgii prawie nikt nie uzywa gondoli, dzieci na spacerki jezdza w Maxi Cosi, wiem wszyscy mowia ze kregoslup ze to czy tamto ale 90 % dzieci tutaj jezdzilo bez gondolki i nic im nie jest. moj m natomist jak sie dowiedzial ze nie chce gondoli to powiedzial ze jestem nienormalna i koniec ze on moze jest starej daty ale gondola musi byc hehe
Z butami poczekaj, kup sobie jakies balerinki, najwygodniej bedzie Ci je zakladac i zdejmowac a pozniej zaszalejesz. Ja chce sobie kupic conversy tylko nie moge zdecydowac sie na kolor ;)

bobo heheh dobre z tym Tobisiem ;)

Marta juz chyba nie mozna cofnac dowodu, a co bedziesz miala nowy :)

MILEGO DNIA :)

Kinguś musiałam wpisać w neta te twoje buty bo nie wiedziałam co to:-D:-D:-D:-D mnie się marzą nike ale może być ciężko a z drugiej strony kupuje byle adidasy za 80 zł a nie wytrzymują jednego sezonu i potem na jesień muszę kupić nowe a tak to dałabym raz a porządne i wytrzymały by mi więcej niż jeden sezon

reklama
Aga ja jestem tego zdania ze lepiej kupic jedne a porzadne i pochodzic niz tak jak piszesz po pol sezonu wymieniac. Ja to mam taka delikatna stope ze jak tylko but nie jest skorzany i nie ma porzadnej wkladki to zaraz mam pecherze a stopa jest odparzona, masakra z tymi moimi nogami...

Do góry