reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Blekitne :) moja psiapsiola ma srebrne, czadowe sa :)

6mamo, mam awizo. M ma teraz 3 dni w dwoch pracach, wiec dopiero w czwartek odbierze :(

Gosiu, przyszedl m przed druga praca i taka rozmowa
M:dostalas paczke od tej Pani z Radzynia
Ja: z Radzynia?
M:tak, od tej co robi te blyskotki, jakis,sweterek Ci przyslala
Ja: yhm, sweterek...(wybuch smiechu)

Podkresle, ze to komin i czapka :)

Cudnie wyszlo, dziekuje Gosiu! Za zolwika rowniez :)

gosia wezmę udział , tylko muszę poczytać o co chodzi :confused:

mam gościa, wujek m naprawia parkiet, który nasza suńka podrapała...

smerfie ja bym wzięła błękitne krótkie i szaro -różowe wysokie

Małgosiu ja już biorę udział,chyba zrobiłam wszystko jak należy.
Kinga przepis na blok jest już na g.
Anisiaj poczekam i do czwartku,bardzo jestem ciekawa Waszych,tzn twoich i twojego m reakcji.

reklama
Smerfetko, ja nie wypowiem się o takich bucikach, bo średnio je lubię. Teraz to czeka mnie zakup butów na obcasie.
Anisiaj, Twój m ostatnio błyska humorem:))

zrobiłam na kolację krewetki z czosnkiem i pietruszką, o mamo ale się objadłam:shocked2:

Do góry