reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

reklama
bobo @ juz sie konczy przylazla 12 wiec cykl trwal tylko 25dni , nie wiem co mi sie poprzestawialo po urodzeniu Amelki ze ta @ tak sie rozregulowala. W czwartek ide do gina na monitoring i zobaczymy...

justi hmmm mowisz ze samo sie nie sprzatnie to trzeba sie brac za cos...

Witam i ja :)

Usłyszałam w radiu że w Zgierzu matka podpaliła się z 2,5 letnią córką na rękach i obie zginęły, straszne to :( masakra co się dzieje ostatnio, tyle dzieci ginie albo rodzice je zabijają :(((
Idę dziś na pogrzeb mamy mojej przyjaciółki- sąsiadki, która mieszka piętro wyżej, czasem Wam piszę że odbieram też jej synka ze szkoły bo chodzi razem z moim do klasy... I dziś pogrzeb jej mamy, od zawsze byla dla mnie ciocią Ulą, bo wychowywałyśmy się razem, jeździliśmy razem na wakacje, była mi bardzo bliska...

Jakoś mi niezręcznie o tym pisać czy o to prosić ale... czasem chciałabym Wam o czymś napisać ale nie tak na forum a niestety nie mam dostępu do nowej grupy i nie wiem czy mnie tam nie chcecie czy to przeoczenie... Przepraszam że o tym piszę ale nie wiem co myśleć...

Bobo tak tak ten - dałam opis pod nim ( pasuje ;-) ) ale za darmo nie chce moze za chusteczki chociaż nawilżane albo coś innego płyn do kąpania? co Ci brakuje?

reklama
Do góry