reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
bobo @ juz sie konczy przylazla 12 wiec cykl trwal tylko 25dni , nie wiem co mi sie poprzestawialo po urodzeniu Amelki ze ta @ tak sie rozregulowala. W czwartek ide do gina na monitoring i zobaczymy...

justi hmmm mowisz ze samo sie nie sprzatnie to trzeba sie brac za cos...

Witam i ja :)

Usłyszałam w radiu że w Zgierzu matka podpaliła się z 2,5 letnią córką na rękach i obie zginęły, straszne to :( masakra co się dzieje ostatnio, tyle dzieci ginie albo rodzice je zabijają :(((
Idę dziś na pogrzeb mamy mojej przyjaciółki- sąsiadki, która mieszka piętro wyżej, czasem Wam piszę że odbieram też jej synka ze szkoły bo chodzi razem z moim do klasy... I dziś pogrzeb jej mamy, od zawsze byla dla mnie ciocią Ulą, bo wychowywałyśmy się razem, jeździliśmy razem na wakacje, była mi bardzo bliska...

Jakoś mi niezręcznie o tym pisać czy o to prosić ale... czasem chciałabym Wam o czymś napisać ale nie tak na forum a niestety nie mam dostępu do nowej grupy i nie wiem czy mnie tam nie chcecie czy to przeoczenie... Przepraszam że o tym piszę ale nie wiem co myśleć...

Bobo tak tak ten - dałam opis pod nim ( pasuje ;-) ) ale za darmo nie chce moze za chusteczki chociaż nawilżane albo coś innego płyn do kąpania? co Ci brakuje?

reklama
Do góry