reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Wyjełam jakieś wielkie szydło z pojemnika z nićmi i włóczkę jakąś różową i chciałam tą kieckę dla lalki jakoś zrobić albo chociaż spódnicę ale ni w ząb nie kumam tego szydełka.... :eek:

Co za czlowiek??? U mojego m babcia zeszla na dol otworzyc drzwi, bo ojciec m wracal z pracy i wrocila na gore. Wraca ojciec a tam na dole po salonie lazi jakis gosciu z Czeczeni i gada cos po swojemu.

masakra jak trzeba uważać. U as babcia jak jest sama zawsze się zamyka. Ale nasz piesek to pogromca obcych:) Kiedyś chodziła pani i zbierała na jakąś bliżej nie określoną fundację. Sąsiadka mówi ze tak, oczywiście może do nas przyjść. Pies przy ogrodzeniu chciał się wściec szczekając, a mój m mówi do niej: wchodzi pani na własną odpowiedzialność:) Nie przyszła. Innym razem kurier drażnił się z naszym kundelkiem wkładając jakiś dokument między pręty w bramie...pies mu zjadł...:)

reklama
Do góry