reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

Justi właśnie miałam pytać czy dotarła :) A zanim Ty kupiłaś to zaraz po wystawieniu jakaś babka "kupiła" u mnie 3 aukcje w kup teraz w tych rozmiarach co Ty chciałaś i do dzisiaj mi nie zapłaciła, nie odpisuje na maila i nie odbiera telefonu:szok: i ma pełno negatywnych komentarzy ale to sprawdziłam dopiero wczoraj...

reklama
a mnie wczoraj m nauczył tajnej obsługi allegro :)

czekam na linka od smerfa do dobrych pieluch i ruszam na zakupy :)

a dziewczyny, pytanie za 1000 pkt, bratowa m mówiła, że pożyczy mi laktator, w styczniu, od tamtej pory cisza, ale myślę, że to aktualne. z tym, że ona ma synka 6mcy, jak Zosia się urodzi to będzie miał 9mcy. i chyba ten laktator może być jej jeszcze potrzebny prawda? czy to się dobiera do butelki? jakie Wy macie i możecie poradzić/odradzić? chciałabym szklaną butelkę, ale nie znam się na butlach za cholerę :)

anisiaj a co to za tajna obsługa allegro? :)
Co do laktatorów to w moim przypadku było to 5 lat temu więc nie doradzę :( ale ja chyba tylko na początku używałam, jak dzieci miały mniej niż 6 miesięcy bo później wprowadzasz inne pokarmy i nie potrzebujesz tyle mleka a laktator przydaje się gdy np musisz gdzieś wyjść i zostawić odciągnięte mleko dla dziecka osobie która z nim zostaje...

justi mam nadzieję że nie obraziłaś się za dorzucone gratis bokserki? Akurat znalazłam u Wiktora w szufladzie takie małe więc stwierdziłam że może Ci się przydadzą bo Wiki praktycznie wcale ich nie nosił, nie lubi bokserek...

anisiaj ja kupiłam philips avent elektryczny za ok 500 zł - był już z butelką philips avent, i do tej butelki spływało mleczko, potem tylko dokręcasz smoka i gotowe do karmienia - ale ja przelewałam do butelek LOVI medical - butelki i smoczki avent nam nie psaowały - nie wiem czemu
ten laktator dla mnie rewelacyjny, cichy, szybki- jak na moje problemy - uratował mi życie po powrocie ze szpitala :)
http://www.docsimon.pl/towar/avent-elektronicka-odsavacka-materskeho-mleka-bez-bpa
evel kochana dzięki :) szukam kurteczki na wiosnę ;-)

Ostatnia edycja:
Kurteczkę oddałam sąsiadce w tamtym roku :) a te rzeczy to trzymałam bo myślałam że może jeszcze kiedyś... :) i trochę z sentymentu bo mi się podobały :) Więcej mam po Amelce bo po Wiktorze to reszta ogromna z tych rzyeczy z których wyrósł ostatnio :)

reklama
Ja póki co usiłuję sprzedać sklep Amelki, bo zajmuje pół pokoju a ona się nim prawie nie bawi... i powiedziała że zamiast sklepu woli domek dla barbie :) i wystawiłam go na allegro ale z odbiorem osobistym bo jest duży i ciężki i jak na złość piszą do mnie ludzie z całej Polski że są zainteresowani a z Wrocka nikt... i pytają ile kurier będzie kosztował a ja nie mam pojęcia bo to takie wielki i ciężkie bo drewniane że masakra :)

Do góry