reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

Evel, jakie obraziłaś, no coś ty!!! dziękuję!!!! a co do sklepu, to nie da się rozmonotować?? kurier kosztuje około 20zł gdy paczka ma do 30kg. Ale nie wiem jak z gabarytem.
Anisiaj, ja używałam Aventu, z plastikowymi butelkami, też miałam od szwagierki. Różnica między chłopcami to rok, więc nie wiem czy u Ciebie nie będzie potrzebny jeszcze bratowej m. Zależy czy będzie jeszcze karmić. Ja korzystałam baardzo mało, bo mało pokarmu miałam.

reklama
no właśnie juti tak się zastanawiam. poza tym ja bardzo nie lubię pożyczać od kogoś taki sprzętów, bo jak się zepsuje to muszę kupić nowy plus kupić sobie, więc wychodzę na minusie.

jestem:)

Byliśmy na spacerze, cudna pogoda teraz Kuba dosypia na balkonie we wózku:)

Powiedzcie mi kochane jak wy ubieracie w taką pogodę dzieci??? ze starszymi nie mam problemu ale Kubie pod kocem i w kombinezonie mam wrażenie ze jest ciepło

Anisiaj kochana a Ty byś chciała elektryczny czy ręczny ten laktator???

Ewel szok żeby w szpitalu nie wiedzieli co jest dziecku:szok:

bietka miłego spacerku:)

witam pozno bo odsypialam wczorajszy ciezki dzien i podroz ...

evel zdrowka dla Wiktorka :*

bobo mam nadzieje ze lekarz nie bedzie Ci nic musial tam nastawiac &&&&

anisiaj Pieluchy tetrowe - pieluszki 70x80 PDWÓJNIE TKANE (3061347297) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ja kupowalam od niego pieluchy tetrowe podwojnie tkane i flanelowe baprawde sa super.

aga gdzie pojechal Dominik ? mam nadzieje ze fajna bedzie mial wycieczke ;)

hmmm czy jeszcze mialam cos napisac ... aha wiem o przedszkolach dla 2 latkow, powiem Wam ze tutaj to jest norma dzieci od 2,5 lat ida do przedszkola szkolnego ktore znajduje sie w kazdej szkole i ja osobiscie nie mam nic przeciwko takiemu rozwiazaniu dla rodzicow ktorzy musza pracowac, wolalabym oddac dziecko do takiego przedszkola niz do jakiejs niani ktora albo nakarmi dziecko albo zje sama, wiem co pisze kolezanka miala taka opiekunke ktora zjadala dziecku owoce i mowila ze maly tak pieknie je. Mam tez kolezanke ktorej corka poszla do szkoly jako 6 latek i cala klasa jest w jej wieku i dzieciaczki naprawde fajnie sobie radza teraz sa juz w III klasie ;)

Martus nie za dobrze, ale postanowilam wziasc sie w garsc. Od poniedzialku wracam do pracy wiem musze sie psychicznie ogarnac... Gdzie Ty bylas ze tak Cie nogi bola ? taki dlugi spacerek sobie z Olinkiem zrobiliscie ??

reklama
Do góry