reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

justi to niech m z nim jeździ na rowerze a Ty idź się połóż... :)

koteczki zapodaje lekarzy na vod i idę spać, jutro rano idę z małym do lekarza (kontrolna wizyta u pediatry jak co m-c) więc pewnie wpadnę później... może uda się przed spacerem

słodkich snów:*

Ostatnia edycja:
reklama
Wiecie? ja to jednak jestem mistrz...
Zafarbowałam włosy na rudo najpierw je lekko rozjaśniając... i na odroście wyszły mi pomarańczowo odblaskowe a na reszcie głowy ciemny rudy taki jak chciałam... Mega się wkurzyłam, zrobiło mi się smutno i wszystko naraz bo akurat mam @ więc pełna huśtawka nastrojów i jak tylko M z pracy wrócił pobiegłam do rossmanna i przed chwilą skończyłam farbować... na ciemny brąz... Więc chyba skazana jestem jednak na ciemne włoski... Teraz mi cały łeb śmierdzi tymi wszystkimi farbami, blee

reklama
dzień dobry:)

u mnie za oknem mgła że nic nie widać, Kuba obudził się o 7 zjadł i dalej śpi:)

boli mnie żołądek, pewnie ze stresu więc idę jeszcze się położyć koło Kuby

Miłego dnia kotki:)

Do góry