reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

Nie wiem o co chodzi wam z pogodą:) u mnie od rana ładnie jest, słoneczko świeciło. Teraz trochę się pochmurało. Głowa mnie coś pobolewa ale to chyba z nadmiaru wrażeń i informacji. Załatwialiśmy urząd skarbowy, jakieś dokumenty, biuro rach. itp. Byliśmy u 2 znajomych m, a to naprawiał coś w kompie a to odbieraliśmy drukarkę bo jakiś czas temu padła. W dodatku tylko 3 kurierów do mnie dzwoniło że mają paczki (2 miały przyjśc jutro w tym 2 telefony). Jednym słowem urwanie głowy.
Kuba po przywiezieniu do domu, a był już marudny i śpiący, obraził się na mnie:sorry2: i nie chciał się rozebrać. Położył się na podłodze w korytarzu i w całym opakowaniu po 3 minutach usnął. Przełożyłam do łóżeczka i czeka nas długi wieczór!!!!!!!

reklama
Anisiaj, już niedługo. Zmiana otoczenia też dobrze Ci zrobi, troszkę urozmaicenia.
Jeszcze trochę jeżdżenia mnie czeka, ale już bliżej niż dalej:) Tylko śnieg zniknie i zacznie się znowu budowa...więc już sama nie wiem co lepsze.

anisiaj w sobotę wracasz ???

justi załatwiłaś nam pogodę :tak::-), teraz zasługujesz na relaks z filiżanką kawy :)

a gdzie jest BOBO
????????????????

edit: justi ale zadzroszczę \Ci tych widoków... dom z działeczką to nasze marzenie....

bietka, ponoc jutro, mam nadzieję, że teścia już tam nie będzie ;)

moje marzenie domek w Choszczówce, 6km od nas, a raj na ziemi
choszczowka.jpg

od dwóch dni biorę takie globulki na infekcję, cały dzień mnie po nich zalewa, jak nie urok to sraczka :(

Bietka Bobo jest u rodziców:) U mnie też pięknie świeci słońce:)

Anisiaj troszkę urozmaicenia:) inna kanapa ale już nie długo:))

Martuś
nie wiem co ci doradzić kochana, martwię się tylko jak to będzie jak do pracy wrócisz jak to taki synuś mamusi

Justi ja nie narzekam 9 st i słońce świeci:)

ide na g się wam wyżalić

anisiaj pięknie :) ja chyba zrobię napad na bank - kupno działki to jedno a budowa i urządzenie domu to drugie :no:

aga aaaaa to musiałam przeoczyć :baffled: że bobo pisała o rodzicach

Bietka brzuszek go nie boli a jak nie jadł kaszki to mi się budził co 2 godziny bo głodny był a tak choc mi prześpi od tej 19 do 23-24 wróciłam ze spaceru oczywiście nie spał oczy wielkie jak 5zł a teraz siedzi w bujaku i na bajki patrzy jestem zmęczona mega zmęczona i nie mam do kogo się odezwac bo sama siedze w chacie z małym - mam doła

reklama
Do góry