reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

a u mnie pogoda w sam raz, 24 st słoneczko, wiaterek
dom ogarnięty, I śpi :)

bobo ze szczepieniami to masakra ... w ogóle nie czytam bo idzie się załamać
justyna to pogoda, pada u Was ?
gosia szalejesz z bransoletkami :)
evel gratuluje Ci ukończenia kursu i daj znać co gin powiedział ... :-)
Kinga masz imieniny ???

reklama
Hej.

Dobrze ze upaly to malo produkujecie heh ja dzis pol dnia przespalam a pozniej obiadek m wrocil z pracy i spedzalismy milo wieczor...

Gosiu dziekuje za zyczenia

Bietka tak mam imieniny ale jakos szczegolnie ich nie obchodze

Evel i jak po wizycie u gina ??

Bobo masakra z tymi szczepionkami

Justi pracusiu nasz tylko pracujesz i pracujesz

dzien dobry :)
u nas zapowiada sie cieplo ale chyba troszke chlodniej niz wczoraj .
mam m dzis w domku wiec bedzie mnie mniej :)
milego dnia wszysktkim

Witam i ja :)

U mnie tez dzis chlodniej , ide zaraz lezakowac w lozeczku bo nic mi sie nie chce robic ... Odpoczywam bo wkoncu mam urlop :)

Milego dnia :*

Witam i ja. U nas dzisiaj ciepło:) wczoraj nie padało ale było zimno.
Kinia, odpoczywaj!!!
Ja też biorę się za pracę.

Miłego dnia!

Dzien dobry

Mialam problemy z netem w telefonie ale bobus mi naprawila:)

Kingus buziak ode mnie:)

Mnie malo jest u mnie babcia z mamą a jutro w nocy m w końcu przyjedzie

Milego dnia koteczki:)

ja jestem, piję kawę drugą, rano byłam z młodym w mojej pracy
bez szału
obiadek mam :)
odsapnę, duchota u nas / może coś popada

miłego dnia

reklama
Witam babeczki :)

U mnie dzis szaro buro szanse na slonce zerowe , dobrze ze narazie duzo nie piszecie bo nie mam kiedy czytac ale mam nadzieje ze od nastepnego tygodnia to sie zmieni ;-)

Milego dnia

Do góry