reklama
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
witam z kawka nie wyspana
milego dnia wszystkim
milego dnia wszystkim
Witam i ja z kawką
Melduję się bo dziś znowu zalatana trochę będę... o 10 wychodzę na wizytę do gina, później mam kilka spraw do załatwienia, po południu ma przyjść do mnie dziewczyna po rzeczy... Dałam jakiś czas temu ogłoszenie na tablicy że oddam ubranka i zabawki samotnej potrzebującej matce i zgłosiła się Ona, ma trójkę małych dzieci, najmłodsze ma 4 miesiące, ja je dałam dla tych starszych ubranka i zabawki ale wczoraj przy porządkowaniu pokoju dzieci znalazłam eszcze trochę rzeczy i do niej zadzwoniłam i dziś przyjedzie Powiem Wam że świetnie się czułam jak zaniosłam je wtedy te rzeczy, ona przyjechała z 5 letnią- najstarszą córką wtedy i ta mała tak się cieszyła, gdy wróciłam do domu czułam że oddałam te rzeczy właściwej osobie
Miłego dnia Bąbelki
Melduję się bo dziś znowu zalatana trochę będę... o 10 wychodzę na wizytę do gina, później mam kilka spraw do załatwienia, po południu ma przyjść do mnie dziewczyna po rzeczy... Dałam jakiś czas temu ogłoszenie na tablicy że oddam ubranka i zabawki samotnej potrzebującej matce i zgłosiła się Ona, ma trójkę małych dzieci, najmłodsze ma 4 miesiące, ja je dałam dla tych starszych ubranka i zabawki ale wczoraj przy porządkowaniu pokoju dzieci znalazłam eszcze trochę rzeczy i do niej zadzwoniłam i dziś przyjedzie Powiem Wam że świetnie się czułam jak zaniosłam je wtedy te rzeczy, ona przyjechała z 5 letnią- najstarszą córką wtedy i ta mała tak się cieszyła, gdy wróciłam do domu czułam że oddałam te rzeczy właściwej osobie
Miłego dnia Bąbelki
bobofrutek
pospalam z Julka ale w sumie to nie pospalam bo spalam czujnie z nia na lozku.
widzialyscie?
Rodzice, uwaga. Dwie szczepionki wycofane z obrotu mogły trafić do Waszych dzieci: Euvax B i Tripacel | NaTemat.pl
widzialyscie?
Rodzice, uwaga. Dwie szczepionki wycofane z obrotu mogły trafić do Waszych dzieci: Euvax B i Tripacel | NaTemat.pl
gosiulek73
mama K&K&A
Witam się i ja.
Zaraz zrobię sobie kawkę....
Aniś tak właśnie jest
Miłego dnia
Zaraz zrobię sobie kawkę....
Aniś tak właśnie jest
Miłego dnia
justi82
Kubusiowa mama
Ale mam lenia. Dopiero teściowa pojechała, zabrała Kubcia do siebie. A ja powinnam się za jakąś robote wziąć.
Evel, bo to takie miłe uczucie jak wiesz że komuś możesz pomóc.
U nas zimnooooo, a niby w weekend ma być 40stopni.
Bobo, czemu spałaś z Julką?
Evel, bo to takie miłe uczucie jak wiesz że komuś możesz pomóc.
U nas zimnooooo, a niby w weekend ma być 40stopni.
Bobo, czemu spałaś z Julką?
Ostatnia edycja:
bobofrutek
justi julka wojowala wiec polozylam ja kolo siebie a ona sie przytulila i tak zasnela. balam sie ze jak sie rusze to ja obusze wiec lezalam i przysypialam z nia
reklama