reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

To faktycznie roznica spora ale moze cos Wam sie trafi po okazyjnej cenie za jakis czas...
Ja mam na oku kolejny dom ale nie wiem czy sie za to brac ...

reklama
przegladam co jakis czas ogloszenia, wiec moze cos sie znajdzie. tu gdzie mieszkamy teraz jest nam super. mamy super wlascicielke mieszkanie jest w dobrej okolicy byloby idealnie jakby jeszcze jeden pokoj byl....
smerfetko pokaz dom :)

smerfie, kilka domów się pokazało,który?

co Wy z tymi pazurkami?:) i bietka i smerf :) napisalam,ze robie ryjek nie pazurki, czy to jakies sugestie?:p

reklama
Nie ma tam niczego , negocjuje troche cene albo cena w dol albo robia kuchnie , m kreci nosem ze to wychodek nie ogrodek ale tu tez mamy taki a dom sporo mniejszy . Mi sie podoba i fajnie ze wszystko jest nowe ogrzewanie, cala elektryka . Zobaczymy , bank nam przy poprzednim domu powiedzial ze za drogi ze many szukac cos do 185 tys to znalazlam a fajnie bo sa 3 pokoje jakbym miala wiecej gosci np Was

Do góry