reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
U nas znowu światła nie ma. Wrrrrr
Smerfetko, fajny ten domek!!!Ja chwilowo nie wrzucam fotek domu, bo m zrobił beznadziejne:) z bardzo bliska. Musze go wygonić żeby zrobił takie żeby cały dom było widać.
Gosiu, mój m też ma problem z alergią i też mu nic nie pomaga;/
Anisiaj, też ma zrobione pazurki u stópek, codzienne spa w domu, więc jak mogłyście w ogóle pomyśleć o pazurkach:)

Bietka ja tez bym chciala ogrod ale ciekawe kto by w nim cos robil bo napewno nie ja ,do prac ogrodowych jestem ostatnia.
Wlasnie gadalam z ginem odnosnie wizyty u dentysty i powiedzial ze jesli dam rade bez znieczulenia to ok ale jesli nie to nic sie nie stanie bo to slaba daeka i nie przenika przez lozysko, chyba zacisne posladki i pojde na zywca aaaaaa juz mnie boli na sama mysl heh

bobo, Rodzinne Ogrody Działkowe Otoczone Siatką?:)

ja też marzę o domu z ogrodem tylko po to, żeby mieć 3 psy i z 5 kotów. Teraz żałujemy z m, że kupiliśmy to mieszkanie, bo był takim bum cenowy, że rok później w cenie naszego mieszkania, znajomi kupili nieco dalej dom z ogrodem, a my mieszkania jeszcze przez 5 lat sprzedać nie możemy (rodzina na swoim ma warunek 8 lat zakazu sprzedaży i wynajmu).

smerfie, Ty naprawdę jeszcze nie powiedziałaś m??? ja bym już była po 20 testach i pół Polski już by wiedziało ;)

justi, rozgryzłaś mnie ;) jak Wam wstawię fotkę moich pazurów, to nie będziecie spać po nocach:p

anisiaj :tak: :-D

uwielbiam ten moment dnia gdy Julka spi a za oknem.......
kosiarka.gif

justi :-D a ja nie mam windy :cool: i tachałam wózek z zakupami i 10,5 kg igorem na I piętro- teraz mam łapę jak pudzian :-D:-D:-D

bobo u nas 3 mc bez mojej pensji - myślałam że będzie lepiej :eek:, ale może to przez wesela. no nic trza jakoś żyć ...

anisiaj no ja podobnie chcę dom ze względu na psa - i chcę drugiego psiaka :-p kotów nie lubię

m co 2 dzień mruczy o kredycie i działce

smerfie mój ogród to sama trawa, do skoszenia raz w tyg :-)

bobo ja mam budowę i co chwilę : " ku........... jak kładziesz tę blachę, albo wspaniały pomruk jeżdżacych betioniarek :crazy:

Wiecie czasami tak mysle ze czlowiek goni to za mieszkaniem pozniej za domem i ciagle cos a ludzie gdzies na drugim koncu swiata mieszkaja w lepiankach z krowiego g**** i sa szczesluwi , dziwny ten swiat.....

Anisiaj m dowie sie jutro rano zrobie test taj dla pewnosci a reszta po wizycie u gina. Wy bylyscie pierwsze :)

reklama
uuuuuuuuuuffffffffff ulżyło mi że nie muszę czekać do pon i jutro sikniesz :-)

no co prawda to prawda :) i dobrze im w tych lepiankach ;)

Do góry