reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

Załączniki

• 51cc1f1783553.jpg
    51cc1f1783553.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 18
reklama
bobo wiesz co chrupki zaczęłam dawać dopiero jak wyszły mu pierwsze ząbki czyli po 8 mcu/ moze nawet w 9 mcu - biszkoptów nie je :) bardzo rzadko ale czasem daję mu ciasteczko twarde do gryzienia
9062300114642.jpg

edysiek, aga
- ja jestem gaduła ale nie wiem czy przebiję bobo:) :-D

bobo niezbyt apetycznie wyglada ten koktajl :sorry2::-p

bietka ale jak ma dzialac to sie wypije i sklad nie taki zly.... musze pomyslec nad ta magiczna mikstura hihi,

dzis widzialam chrupki z hippa 5zl :szok: za kilka chrupek :szok: szok

bobo kupuję te chrupki ale mam opakowanie na 2-3 tygodnie :)
nie bój się aga nie zagadam Cię, będziemy podziwiać widoki za oknem ;-);-):-p

reklama
Do góry