reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
bietka moja @ super :) bolalo troche wzielalam apap i przeszlo. nie jest bardzo obfita. ciekawe jak teraz bedzie z @ czy juz bedzie normalnie czy znow zabladzi?

śpi :-D
dobrze , szalał na placu zabaw dzisiaj - był pograć w piłkę z tatą, wrócili przed 19 i padł :)))
niedziela będzie pełna wrażeń :)

zmykam spać, dobranoc :*

bobo ten wynalazek ma juz kilka ladnych lat , nie probowalam ale kiedys sie na niego czailam ale sie nie odwazylam;) ja nie moge uzywac podpasek bo mam zaraz uda obtarte hehe

dobranoc

reklama
Witam :-)
Wczoraj już się nie odzywałam, bo zamarzyla mi się długa kąpiel, a potem to juz lulu poszłam :sorry:
edyta niesmiala jestes?

Może nie jestem nieśmiała, ale mam swój świat i mało kto ma do niego wstęp ;-)
Po prostu wolę milczeć, ale jak trzeba to umiem sie odezwać i to dobitnie :-p

Dzisiaj zakończenie roku szkolnego, później wyrwę się z pracy i pojadę na godzinkę ;-)

Do góry