reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

reklama
bobo kup bobovitę jarzynową bez mięska
zresztą jak Julka nie ma problemów z brzuszkiem to może nic jej nie będzie

Mieszkamy w Wykrotach. Chyba są jedne w Polsce, bo tylko nasze się goglują :tak:
Może jeszcze kiedyś pojedziemy do Radynia, jakoś nam zawsze nie po drodze :eek: :-D

Justi fajnie, że u Was światełko świeci :-) U nas ani śladu.

Edysiek, już się pochmurnie robi;/ A nad morze jeździcie?:) Od nas nad morze jakies 7-8godzin
Bietka, jest rewelacyjna:) gdyby nie ta zieleń byłaby znośna:)

Justi nad morze też mamy daleko. Najbliżej to gdzieś 450 km. Choć my tylko do Łeby jeździliśmy a to już ponad 600. Ale jakoś tam nam się spodobało :tak:. Ale jazda długa, prawie 10 godzin nam zajęła ostatnio.
W tym roku jednak odpuszczamy morze, bo nie mamy funduszy :-(.

Za to w góry mamy blisko (no nie w te największe). Ale blisko w Karkonosze - Karpacz, Szklarska Poręba.

edyta ja pochodze z Polkowic. kojarzysz? i tez wlasnie w gory stamtad blisko. bo z Poznania to juz mam kawalek

wredna @ wlasnie do mnie zawitala :-(

bobo to dobrze - ciśnienie zeszło ????

edysiek, bobo , gosia ja tych rejonów w ogóle nie kojarzę

justi hahahaha ja mam taką zielen w sypialni :) wczoraj czytałam m jak ,.. i napisali że zieleń i fiolet najlepsze są do sypialni - teraz marzy mi się fioletowa sypialnia ;-):-)

reklama
bietka jeszcze nie zeszlo. chyba musi troche uleciec ze mnie zeby bylo mi lzej hihi

ccc polkowice koszykowka , KGHM polska miedz , zagłebie lubin, cos kojarzysz?

Do góry