reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

W nocy padało,wczoraj też a dzisiaj mimo chmur słońce przebija i jak rano wyszłam na balkon to duchota okropna.Wczoraj tez duszno było mimo deszczu.
Oooo a gdzie ma? Ja jestem z Radzynia.

reklama
Gosiulek nie mieszka, poznała męża i przyjechała tutaj. Czasem tam jeździ w odwiedziny do siostry. Ale od nas to kawał drogi, coś koło 700 km, w sumie całą Pl trzeba przejechać.
Ja jakoś jeszcze tam nie byłam.

Witam i ja:) niewyspana jestem strasznie. Burza szalała koło 2 w nocy, a ja dość czujnie śpię. Kuba wstał koło 7.30 i mówi do mnie: mamo, widzisz to światełko?? ja taka zaspana, nie wiem o co mu chodzi, a on: słoneczko świeci:)))
Aga, Bobo, pamiętam ja ja obniżałam łóżeczko:) to jest koniec pewnego etapu:)
Anisiaj, co u was??nie da się wykupić jakiegoś boksu? w naszym szpitalu dziecięcym można wykupić boks i jest normalny tapczan dla rodzica. Oczywiście jak są miejsca.
Programik już googluję:)
Bietka, m jak mieszkanie jest fajne. Mam w ulubionych na fb. Mam nadzieję że jak zaczniemy chodzić po sklepach, jakichś salonach z łazienkami to coś mi w oko wpadnie. Mamy 2 łazienki do zrobienia, a nie chcę też nie wiadomo jakiej kasy w nie włożyć, bo resztę domu trzeba wykończyć.
Gosiu, ja z niecierpliwością czekam na fotki:)ja już będziesz miała remont skończony:)
Miłego dnia dla każdej!

Bobo nie u nas kręcą ale kilkadziesiąt km od nas. U nas natomiast często są.Festyny i tego typu sprawy.Zbierali niedawno na nasz pałac. Nie widziałam.Nie ma tak nikogo interesującego;-):-D

Edysiek a bywacie w radzyniu? Odpowiedz własnie przeczytałam.:-)
A gdzie teraz mieszkacie?

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie :)

justi nie podoba Ci się moja wersja łazienki zielono szaro fioletowa ? ;-):-)

bobo - ja do zupki jarzynowej wrzucałam żółtko i miksowałam wszystko razem- teraz rozgniatam widelcem - ja dawałam żółtko do zupy zamiast mięsa, żółtko zawiera dużo żelaza i z mięsem to chyba byłoby za dużo, bałam się że będzie miał zaparcia,

Do góry