reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

reklama
ogarnęłam wszystko, Igi śpi - zjadł - uwaga pierwszy raz 210 ml - nie wylałam mleka 1 raz od pół roku :szok::szok:
od piątku powolutku przechodzimy na bebilon 3 :)

nie lubię być sama w sobotę, m potem ma finał ligi - zostaje z kolegami na piwie - przez to co dzieje się w krk będę drżała o niego = noc z głowy :baffled::-(

bobo m dostał kubek z napisem good father i podobizną "ojca chrzestnego" - spodobał mu się i mówi- że sam sobie kupi prezent na dzień ojca :-D:-D:-D
tata dostanie maszynkę + wodę po goleniu

bietka to juz m dostal prezent? Julka na noc wypija mi 180ml
ja chcialam mojemu m dac kubek z Julki zdjeciem ale nie mialam kiedy zrobic przez te moje rewolucje. wiec kupilam mu wisky mala hihi. wiem wiem malo pedagogiczne no ale nie mialam co . kubek dostanie pozniej

tak, sam sobie wybrał - wiesz tak naprawdę ciężko coś kupować wiadomo że to prezent ode mnie a nie od Igora

bobo Igi jada 150-160 ml ale dziś wyjątek :szok:

Ostatnia edycja:
jestem

ale mi dały starszaki dziś popalić:dry:

mam dość

Bobo to ty zaraz po wakacjach na zlot:)

my może pojedziemy zaraz po chrzcinach Kuby z jego chrzestnymi do Międzybrodzia Żywieckiego na kilka dni:)

Bietka ja też nie lubię być sama ale cóż, m jak dłużej nie odbiera telefonu to ja zaraz świruje czy nic się nie stało tak jak dziś dzwoniłam do niego mówi że jest w sklepie żebym zadzwoniła później dzwonie a ten trzy godziny nie odbiera o 19 odebrał i się okazało że na kajakach byli

bobo ja lubię coś kupić bez okazji ... a zawsze jak jest okazja to głowa pusta

aga - mleko na wieczór OK, gorzej w dzień z jedzeniem :/ ale zjadł 3/4 słoiczka owoców dziś

reklama
Do góry