reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Witam się pierwsza :-)

Znów gorąco.

Z rumienia została tylko czerwonawa plamka 1cm.Mam nadzieję ze będzie ok.

Miłego dnia

Oj jak bym chciała żeby górę dzisiaj skończyli żebym mogła sobie posprzątać.Jest duże prawdopodobieństwo że tak będzie.:tak:

Smerfuś mnie ubiegł

Dzień dobry :-)

U nas dziś tylko 31 więc można żyć :-D Hahahaha,
gdzie te burze i deszcze ? :-(

Gosia super ze kacprowi zeszło
Justi nie tańcz walca :) :-D Baw się dobrze
smerfie będziecie dalej szukać domu i banku do kredytu? Chyba przegapilam co pisalas :-(

Milego dnia

Dzień dobry:)

u nas na ranie 27 w cieniu:-( gdzie ten deszcz???

Gosiu super ze Kacperkowi przeszło:)

Justi bawcie się dobrze:)

Bietka coś te twoje tańce nic nie dają:-D

Smerfi ja też myślałam ze Gosia tylko dół remontowała

miłego dnia:)

Smerfus tak.Tylko górna łazienka nie została ruszona bo tam nie było boazerii.
Pokoje są skończone tylko karnisze pozawieszać ale klatka schodowa jeszcze.Trawertyn trzeba polakierować i delikatny kolor nadać.

Ja dzisiaj w nocy wędrowałam.Zamykałam na oścież i zamykałam okna,zabijałam muchy,wierciłam się.Ciężko było.

Internetu nie miałam.Wysyłam więc dopiero to co napisałam wcześniej;-);-)

reklama
Do góry