reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
u nas też 20 stopni ale słoneczko się przebija może się wypogodzi

m pojechał na fuche:sorry2: no ale z drugiej strony wiadomo

m już nie chce gołąbków tylko rosołek nie idzie za nim nadążyć

Jestem i ja. Ogarniam chatę:)
Gosiu, super :))))
Wpadnę później. U nas pochmurnie ale podobno ma nie padać:)
Miłego dzionka!

Witam i ja :)

U mnie chlodno i pada deszczyk buuu ja dzis w pracy dobrowolnie nie z koniecznosci, chcialam mysli zajac czyms innym ale sie nie da chyba pojade do domu i pojde spac...

Gosiu to wreszcie cos zgodnie z planem,super .czekamy na zdjecie nowej pieknej kuchni.

Aga twoj m to ma zachcianki ;) do kiedy zostaje w domku ?

Milego dnia ;)

reklama
Tylko mamy problem z okapem.Nie można dokupić blachy bo już nie produkują.Nie będziemy nowego kupować bo ten ma dopiero 3lata. Kurcze nie wiem co będzie.Zobaczymy.Najwyżej z płyty coś zrobią.zakryją rurę.

Kinguś w poniedziałek Agi m wyjeżdza.
Nie spać,nie spać tylko bierz się do roboty:-p Sprzątanie w domu czeka.Sobota jest;-)

edit.Impreza odwołana bo pogoda brzydka.Grill miał być żeby dzieciaki sobie na trampolinie poskakały itp.Dobrze bo posprzątam sobie.A 2lipca i tak są urodziny ich synka więc dobrze by było gdyby razem zrobili.

Ostatnia edycja:
Do góry