reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

mnie zaraz do wariatkowa chyba wywioza bo oszaleje z Julka dzis. od rana wszystko jej nie pasuje. spac nie siedziec nie lezec nie bawic nie..... :wściekła/y: przy tym tak sie drze jakby ja ze skory obdzierali :angry:

reklama
Justi na Kacpra nie działają takie "szantaże".Parówki je chociaż.
Bobo pewnie ząbki skoro wszystko jest na nie.Brzuszek jeszcze może być ale stawiam na ząbki.

U nas tez słonecznie,gorąco...

wiecie co? pojechalam wczoraj na zakupy. mialy byc nowe szorty, bluzki, buty, jakas kiecka. we weszystkim wygladalam tragicznie przez ten ciazowy flaczek i kupilam tylko bluzke. za to Zosi 3 czapki i 2 bodziaki. ehhhh jestem matka pelna geba, dziecko na 1 miejscu ;)

ja tez tak mam. ide kupic sobie spodnie a kupie Julce ubranka a sobie nic.
gosiu tez mysle ze to zeby :( poki co zaden sie nie wybil. teraz usnela i spi. i jak majster zrobi te kable?

bobo, fajne :) ja ciągle zakładam tylko body kopertowe. przez głowę mam kilkanaście, a ciągle nie mam odwagi taka Zosia wydaje mi się krucha.

ciekawe jak tam bietka :)

wczoraj przyszły mi literki z allegro, są przepiękne, bardzo starannie uszyte. Gosiu może to coś dla Ciebie, Ty tak lubisz robótki ręczne? ja długo szukałam porządnych i trafiłam na świetną babkę, literki piękne, śliczne materiały i tylko 10 zł za sztuke a są naprawdę duże

reklama
bobo, śpi przeróżnie bo ona chyba po mnie ma zamiłowanie do akrobacji w łóżku :) najczęsciej na boczkach. bardzo lubi leżeć na brzuszku. a ja jak zwykle sama, m jak zwykle w pracy. wczoraj mu mówiłam, że ja powinnam dostawać te dodatki dla samotnych matek, bo więcej go nie ma niż jest ;)

jutro jedziemy do teściów. nie mam ochoty, ale mają być upały, a oni mają zacieniony ogród, więc lepsze to niż kiszenie się w bloku. jakoś to przeżyję (chyba;))

Do góry