reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
brałam jak dostałam @ po porodzie - gin dał mi yasminelle - myślałam że się wykrwawię - całe opakowanie + przerwa + następna @ - osłabłam z powodu braku żelaza- a idź pan w .......
nie chcę

aga a Ty zakładasz wkładkę ?

Justi ja biorę cilest i jest ok skończyłam już 7 opakowań

Bobo moja gin powiedziała że nie tyję się od tabletek tylko od jedzenia:-D

ja sobie odczekam do roku i zakładam wkładkę z powrotem

Bietka nie puściłabym ich samych czasem Dominik z Kubą zostaje jak idzie później do szkoły a ja muszę Oli na 8 zaprowadzić ale strach mimo że to 15 minut

aga to Twoja gin chyba sama nie brala tabsow hihih

bietka ja kiedys bralam plastry bylam bardzo zadowolona. ale plastry sa drogie a poza tym nie chce anty brac. niech m kupuje kapturki i juz hihi

Bobo, nie biorę od kiedy zaczęliśmy się starać o Kubcia.
Aga, od jedzenia też:) ale jak zaczęłam brać tabsy to ważyłam około 65kg później w momencie przytyłam. I moje libido po tabsach nie było najlepsze.

reklama
aga czyli kolejnych dzieci nie planujesz?

pomyslowe, nie?

941828_10151403949766607_393432365_n.jpg

Do góry