reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Witam i ja niedzielnie:) Póki co piękne słoneczko ale zapowiadali deszcz...
Kubek ma coraz większy katar:( inhaluję go i mam nadzieję że bedzie lepiej.
Aga, nie ma to jak @ przy tabsach:)
Bobo, ja wymieniałam jakiś czas temu na kupony pieniężne. A punkty zbieram głownie w realu i allegro.
Bietka, ja czasami przy niskim ciśnieniu mam tak że głowa mnie potrafi boleć 3 dni pod rząd.

bylam po porodzie i kazal mi przyjsc po 3 @ . teraz czekam na 3 i pojde. pewnie zapisalby mi tabsy a ja nie chce tabsow bo tyje po nich. przed 1 ciaza mialam co 31 dni ale wiedzialam kiedy dostane i w ogole po poronieniu troche sie przestawilo ale zaraz zaszlam w ciaze z Julka.

Dzień dobry dziewczynki!!!

U nas też szaro,buro i ponuro i zimno i na dodatek rano była mega burza.
Co do @ to ja mam w miarę regularnie,a tabsów nie mogę bo moja wątóbka czasami niedomaga.No ale ja na razie nie potrzebuję żadnego zabezpieczenia!!!

Ale dziś i tak radosny dzień bo moja młodsza córcia Kamilka dziś kończy 13 lat.Moja kochana pannica!!!

Bob pewnie da ci tabsy na wyregulowanie, zawsze tak robią

Justi zdrówka dla Kubisia:) do puki będzie taka pogoda jaka jest to tak dzieciaki będą chorować

Krysiu buziaki i wszystkiego najlepszego dla córci:)

Bobo, ja ostatnio też zastanawiałam się nad tabsami, ale co mnie odstrasza to tycie po nich. I wcześniej brałam cilest to znowu też robiły mi się plamy na buzi.
Niby teraz są lepsze tabletki ale...
Aga, Kubuś dziękuje ;*
6-kowa, spełnienia marzeń dla Kamilki!!!!

reklama
Krysiu wszystkiego najlepszego dla Kamilki :*

bobo no właśnie obawiam się że tabsy Ci da - jejku nie strasz pogodą ... bo pewnie zaraz przyjdzie od Was na południe

justi dzisiaj 2 dzień, ale lepiej jest ... idę się przewietrzyć - może spacer pomoże :)

aga
a domi i oli są na tyle duże że np. pójdą z Kubolkiem na spacer ???

justi,bobo ja też nie chcę tabsów... nie podeszły mi po porodzie :(

Ostatnia edycja:
Do góry