reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

Bietka ja miałam takie zwykłe ze sklepu a czemu mają negatywne opinie???

a jeśli chodzi o taki dzień dziecka to tak tylko że chyba będę musiała to przełożyć bo za 3 zł w portfelu nie poszaleje a szef m nie przywiózł mi dziś wypłaty nie wiem na co on czeka

reklama
aga jeśli Dominikowi i Oliwii nic nie było to masz bezpieczne puzzle- matę
najczęściej wysypka i swędzenie pojawia się i zapach podobno... jak się pudełko otwiera :baffled:

Kuba śpi:)

Bietka nic kompletnie im nie było:) mam je do tej pory leżą na szafie;)

szef nie jest zły ale dziś przegiął wie że dziś ostatni a ten może przyjedzie jutro może w niedziele równie dobrze mógłby zawieść wypłatę m a przywiezie mi do domu i to nie pierwszy raz kiedyś mi przywiózł nawet do szpitala jak byłam z Kubą na to zakażenie, ogólnie nie ma źle i nigdy nie ma poślizgu zawsze na czas

aga no z jednej strony fajnie, ale dzisiaj zawalił :/ - no to jak im nic nie było to \Kuba może śmigać na puzzlach :)

bobo drogie :/

dzis bylismy z m w smyku i tam tyle ludzi ze szok :szok: mamy bon do smyka ale nic nie kupilam bo jak zobaczylam ta kolejke do kas to podziekowalam. pojde w inny luzniejszy dzien

reklama
bobo dzień dziecka :-D ja nawet nie wybierałam się do sklepu - wiedziałam że tak będzie, tak jak w środę w tesco ... kolejki jakby koniec świata, a tu tylko czwartek był wolny:-D

Do góry