reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
matę piankową - puzzle na podłogę do jego pokoju ( nie chcę dywanu)
coś takiego, tylko niestety prezent będzie z opóźnieniem bo ciągle szukam bezpiecznej pianki EVA - z atestami
540x405_mata-piankowa-puzzle-mata-edukac-9540982.jpg

też dziś dokładniej sprzątałam w poniedziałek mam wymianę liczników z kaloryferów

Bobo może chwilowo nie chciała owoców

Aniś no takie normalne codzienne rzeczy potrafią cieszyć

Bietka niestety nie robimy dnia dziecka wiadomo czemu a poza tym nie warto już kiedyś wam pisałam że niszczą wszystko niemiłosiernie

OK bobo :) dużo negatywnych jest opinii - ale wiem że można znaleźć bez szkodliwych składników... znajdę je i wrzucę Wam linka ;-) :-)

aga no tak pisałaś że niszczą... wiesz myślałam bardziej o takim uroczystym dniu, typu - lody, ciasto - a nie prezenty ... ja zawsze takie "coś" wolałam :)

reklama
Do góry