reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
matę piankową - puzzle na podłogę do jego pokoju ( nie chcę dywanu)
coś takiego, tylko niestety prezent będzie z opóźnieniem bo ciągle szukam bezpiecznej pianki EVA - z atestami
540x405_mata-piankowa-puzzle-mata-edukac-9540982.jpg

też dziś dokładniej sprzątałam w poniedziałek mam wymianę liczników z kaloryferów

Bobo może chwilowo nie chciała owoców

Aniś no takie normalne codzienne rzeczy potrafią cieszyć

Bietka niestety nie robimy dnia dziecka wiadomo czemu a poza tym nie warto już kiedyś wam pisałam że niszczą wszystko niemiłosiernie

OK bobo :) dużo negatywnych jest opinii - ale wiem że można znaleźć bez szkodliwych składników... znajdę je i wrzucę Wam linka ;-) :-)

aga no tak pisałaś że niszczą... wiesz myślałam bardziej o takim uroczystym dniu, typu - lody, ciasto - a nie prezenty ... ja zawsze takie "coś" wolałam :)

reklama
Do góry