reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

Ta baba przyjechała po psa,bo ona nie jest z Gorzowa i nawet nie weszła do domu,tylko w aucie siedziała.
Nie chcieliśmy jej oddawać,chcieliśmy tylko wyjaśnień,a wyszło tak jak wyszło.

reklama
jestem :) wcinam wlasnie kluski slaskie :)

6 mamo a bedzie brac jeszcze pieska? czy juz nie chcesz?

o matkooooooooooooo

ale grad u nas

Ostatnia edycja:
jestem:)

na sczepieniu było ok, Kubuś nie marudził, był bardzo dzielny:)

idą mu zęby na górze ale u nas ząbkowanie jest bezbolesne więc nie ma problemu:)

Bietka u nas piękna pogoda ciepło:)

Bobo a ze słoiczków też nie chce jeść owoców???

ja juz Julke wykapalam zjadla cale 180ml mleka nasmarowalam jej dziasla i zasnela doslownie w minutke hihi. bietka to mleko bebilon 2 jest lepsze w samku niz 1? wydaje mi sie ze Julce te 2 bardziej smakuje hihi

hehehehe bobo nie wiem, ale powiem Ci że dwójka też idzie lepiej Igorkowi niż szła jedynka :) hahahaha dla mnie nie ma różnicy :-)

ja jak probowalam bebilon 1 to myslalam ze sie schafce i jeszcze ten "zapach" :-D a bebilon 2 pochlonela 180ml i pewnie zjadlaby wiecej ale juz nie bylo hehe a na noc bebilon 1 jadla 150ml. wiec jakas roznica chyba jest. zobacze jeszcze przez kolejne dni jak bedzie jesc.

no to pięknie zjada, mój męczy jeszcze 180 ml, m go karmi :( może mojemu "3" spasuje, za miesiąc wprowadzimy :) a jak gluten? je bułkę ?

reklama
Do góry