reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
anisiaj arbuz mmmmmm moj ulubiony owoc ;)

za 2 tyg bede w PL myslicie ze beda juz truskawki ? ale takie prawdziwe nie te sztuczne ze szkarni , zjadlabym sobie z cukrem

anisiaj podziel sie arbuzem :)

smerfetko to wasza decyzja musi byc przede wszystkim, jednak warto sprobowac. widac ze Twoj gin bardzo wierzy w was i to ze bedziecie miec dziecko :) taki gin to skarb :)

to widze ze nie jestem sama z tym nielubieniem lodow, a juz myslalam ze jestem jakies UFO :)

bobo tak ten facet ma serce na dloni , eh szkoda ze nie mam tyle wiary co on

łoooooooooo nadrobiłyście :) piękna produkcja

smerfie Inseminacja - Kompendium wiedzy
bobo ty czekoladożerco :-D
a ja lubię lody, jadłam dzisiaj z babcią ;-):-)
marta ja też nie podpiszę - dla mnie to absurd, bez sensu- ile tak będą te granice przesuwać, zachodziły w ciąże chyba po to by mieć dzidziusia-skarb i cud a nie urlop macierzyński
co do huśtawki - mój Igi by w takiej nie usiedział, weź pod uwagę ten plastik, dla małego dziecka o twarde, niezbyt przyjemne podłoże - krzesełko powinno być wyścielone czymś, a jak będzie się wyginał brrrrr obijał o ten twardy plastik ? nie obraź się ale cena 30 zł za bezpieczną huśtawkę dla dziecka to zbyt mało, albo pęknie zaraz ten plastik albo coś z nią jest nie tak :(

Smerfi nie wiem co powiedzieć mam koleżankę która miała 3 inseminacje ale niestety nie może donosić ciąży i za każdym razem poroniła

Anis a jak się w ogóle czujesz??? jak Zosieńka śpi?? m pomaga?? brzuch cię jeszcze boli??robicie wszystko w miarę pod godzinami???

smerfie nie wiem czy będą , ja jeszcze nie spotkałam :) będę monitorować sprawę i dam znać :) oj truskawki - mniaaaaaaaaammmmm

anisiaj dawaaaaaaaaaaaaaaaj arbuza :-)

aga biały tydzień dobiega końca ????

reklama
bobo m powiedzial ze zrobi wszystko co bedzie trzeba, ale decyzja musi byc moja bo jesli sie nie uda to ja bede cierpiec ,on tez ale nie tak jak ja

Do góry