reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

Anisiaj &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za karmienie piersią!!!
No a obiad bardzo romantyczny,mmmmm jak marzenie,hihi!!!
Marta jak paczka odebrana,czy jutro?Na drugi raz jak ten od paczek będzie się do ciebie uśmiechał,to daj mi znać,to ja przyjadę i zetrę mu ten głupawy uśmieszek z ryja!!!

reklama
jestem

babcia pojechała , u pediatry wszystko OK, teraz walczymy bo chyba nam się spać nie chce .... :baffled: na szczęście m - się z nim zabawia ... ciekawe kto pierwszy uśnie :-D

padam, zaraz na wspólnej, prysznic i łóżeczko

jestem po 2 dniowej nieobecnosci :)

wczoraj nie mialam neta bo cos nawalilo , ale w pracy czytalam dobrze ze produkcja minimalna hehe
Ja wrocilam od gina monitorujemy cykl i zobaczymy , mam sie zastanaowic nad inseminacja jesli nie mam sily walczyc o naturalne zajscie w ciaze. musze poczytac bo zielona jestem w tym temacie.

anisiaj BRAWO :) niedlugo bedziesz miala tyle pokarmu ze caly zlobek bys wykarmila &&&&

bietka dobrze ze u pediatry wszystko OK . Buzi dla Igorka :*

bobo czekamy :* tak jak anisiaj napisala MY tez tu jestesmy ...

Marta ja nie podpisuje sie pod ta ankieta bo nie lubie takich akcji , kurcze wiedzialam ze tak bedzie jak premier ustapi to matki z 2012 sobie przypomna ze im tez sie nalezy ... jak da im to te 2011 beda sie czuly pokrzywdzone i tak bez konca.
Mam nadzieje ze mnie nie zlinczujecie ale takie mam zdanie .

6mamo waleczna kobietka z Ciebie :)

MILEGO WIECZORU :)

ja tez jestem byliśmy na zakupach bujak i przewijak sprzedany a pieniążki do Olinka skarbonki i kupi sie huśtawkę

Krysiu jutro pójde po paczkę i tak pójde na spacer to podrodze
Bietka moze obaj padną :-D

images
net mi muli i dlatego tak dlugo BOBO :)

reklama
Do góry