reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

lojeju juz sie odezwac nie mozna????? jest nowy system i tam jest zapisane kto gdzie ubezpieczony. o to mi chodzilo.

pojawie sie jak bedzie mozna sie tu normalnie odezwac bez "!"

pa

reklama
Ej no Bobo ja nie chciałam zebys sie obraziła nooooo chodziło mi o to ze jak chodze do moich lekarzy to niestety chca reuma. Wiem ze jest system ale im nie przepowiesz

Marta a co Ci jest ,chora jestes ze idziesz do lekarza ??

bietka ja tez nic dawno nie upolowalam w h&m lubie bardzo ich t-shirt ale nic nie bylo albo ja nic nie widzialam heh ja nie lubie c&a dla mnie to sklep dla starych ludzi , nic tam nie kupuje nie widze tam nic dla siebie

bietka swietne sa te rybaczki :) zaraz szukam takich w sklepie internetowym u nas , jak nie znajde to w poniedzialek jade do c&a a jak nie to usmiechne sie do Ciebie zebys mi kupila ;-)

Bobuś co się stało,obraziłaś się?Wracaj tu,ale już!!!:tak:
Marta ale Olinek ślicznie wygląda!!!
Bietka oczywiście będę informować o przebiegu sprawy.No i zlokalizowałam bladzię,hihi!!!Wystarczyło na necie poszperać,przelukać nk i na profilu jej córki są zdjęcia sprzed jej domu,hehe,m tam kiedyś mieszkał i nawet teraz zaczął kojarzyć te babsko ze zdjęcia.Może jutro pojedziemy dokładnie zobaczyć która to klatka.
Od dziś możecie mi mówić szóstkowa vel szpieg szoguna,hihi!!!
Kinga ja kupuję sobie czasami ciuchy w c&a,bo tylko tam można na mnie cokolwiek kupić.

reklama
Do góry