reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Martuś ja najpierw do niej napisałam że chciałabym polubownie sprawę załatwić i że jeśli mnie przeprosi,to zapomnę o zajściu,a jeśli nie to będę zmuszona dochodzić sprawiedliwości w sądzie.A ta jędza jeszcze bardziej zaczęła wyzywać,a po Michale to już w ogóle pojechała i napisała,że ona czeka na pozew.Drwiła ze mnie,tylko nie wie bladzia z kim zadarła.Wszystko mam zapisane na kompie i jej fotę też sobie na kompie zapisałam.
Bietka właśnie zamierzam podać ją do sądu,pozew prawie gotowy,tylko adresu brak.

Krysia no i bardzo dobrze! szmaciara jedna :-p
na g wkleiłam Olinka w Twojej bluzie tylko rękawi ma podwinięte

jak ja nie nawidze mojej firmy szlak mnie trafia zaraz mam iśc do lekarza co prawda prywatnie ale chca "remua" a ja mam ze stycznia wr................

Ostatnia edycja:
jak sie nie używa ? jak sie używa! jak mi wypisywali opieke 2 tyg temu to chcieli reuma i teraz jade i też chca!

bobo wyspałaś się???

smerfie kochana powiem Ci że ja od dawna nic w h&m nie kupiłam, nie wiem jakoś nie leżą mi teraz te ubrania

6 mamo daj znać jak sprawa się potoczy

reklama
Smerfi musze nosic na każdą bo sprawa wygląda tak: w recepcji siedzi matka tego lekarza i ona ma praiwie 90 lat i bez reuma Cie nie wpuści, wiec trzeba ją najpierw prejśc zeby do niego sie dostac
Bietka Oli ciepło ubrany bo u mnie zimno nie to co u Ciebie :-pa spacerówka a no póki jest to jeżdże he he he

Do góry