reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

6 mamo no to traba z tej fryzjerki
mi dzis julka zrobila twardego bobka no ale wczoraj jadla marchewke wiec to po tym zapewne

reklama
nie ma w niej krwi ani śluzu a śmierdzi normalnie jak kupa ha ha ha

Krysiu ja na poniszczone końcówki smarowałam oliwką bambino i miałam super włosy właśnie musze jeden dzień zrobic sobie taką kuracje tylko ja smaruje cała głowe oliwką fakt ze musze z 6 razy je myc ale są rewelacyjne

marta mi się wydaje że jak nie ma śluzu to OK, może to na gluten... ale jak nie ma innych problemów to w porządku :) to nie zęby marta, to studenci i juwenalia:-(
bobo macie chłodno w pokoju ? na lato musisz chyba cieniutkiego śpiworka poszukać
6 mamo ja bym poszła do tej fryzjerki i zażądała serii zabiegów regenerujących !!!! gratis - co za baba - współczuje :*

Bietka a no tak pisałaś że Juwenalia masz :eek: współczuje u mnie od czasu do czasu sąsiedzi też studenci imprezują ale odpukac cisza od tygodnia :szok:

marta nie da się tu mieszkać, m nie wyspany - jak wychodził do pracy rzucił tylko wkurzony " za rok już nie będziemy tu mieszkać" - heh ciekawe co wykombinuje... :-(
wczoraj ktoś wyrzucił telewizor przez okno i tak sobie leży pod naszą klatką - teraz jak wyjdę z Igorem, na 100% przebiję opony na szkle - bo nie ma miejsca bez szkła żeby przejechać wózkiem... a pies ??? szkoda gadać :-:)-(

bietka tak tu jest chlodno wiec bede musiala pomyslec nad spiworkiem. spala w samych bodach wiec jak sie rozkryla to zmarzla, dzis jej ubiore pajaca na noc

ja pierdziele to masz masakre co to za wiara ? z garem mają czy co lewie gnojki nawet na śmietnik nie chce im sie isc. A Wy to mieszkanie macie na własnośc? chyba ze je wynajmiecie albo sprzedacie :cool:

Bobo Oli śpi w samych bodach i w nocy mamy otwarte okno a on śpi pod samą powłoczą bez kołdry i w nocy był tak spocony ze cały mokry

Oli śpi a ja mam już posprzątane byłam w biedronce jest fajnie ciepluśko mimo ze pada na krótkim rękawku i getrach 3/4 było mi ciepło :-D

reklama
Do góry