reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

dzień dobry to będzie długi dzień... o 4:30 obudzili Igora.... zaraz Wam wrzucę fotkę jaki mam widok juwenaliowy z okna :-:)-:)-(
jestem wkur....... nie wyspana, zła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: brrrrrrrrrrrrrr

reklama
dziewczynki ,

troszke ze mna lepiej wiec wracam do Was bo strasznie mi teskno za Wami ... dziekuje ze Was mam ....

Tak sie ciesze , ze "nasza" Zosia juz jest na swiecie :)))))) Anisiaj GRATULACJE :))))

Ja dzis mialam miec wolne ale zglosilam sie na ochotnika na dyzur , musze zaplusowac u szefowej bo kupilam bilet do PL zeby leciec do Amelki na dzien dziecka i bede potrzebowala 2 dni wolnego .

MILEGO DNIA :)

dzien dobry :)
smerfetko milo ze jestes :)
ja chyba musze kupic spiworek julce bo odkrywa sie i strasznie dzis zmarznieta byla jak m do niej wstawal.
milego dnia wszystkim

Dzień dobry!
Ale pochmurno i deszczowo,ale to nic bo już łikend!!!

Bietka współczuję!!!A nie masz czasami przygotowanej miski z wodą by na ''juwenajlistów'' wylać celem ostudzenia!!!
Kinga witaj!!!

Dziewczynki a ja jestem wściekła,bo okazało się,że fryzjerka zjarała mi włosy i teraz muszę je na krótko ściąć:szok::wściekła/y:!!!

6 mamo rozjasnialas wlosy ze Ci je popalila?
marta Julka tez sie tak budzila i tez w tych godzinach. wydaje mi sie ze to pogoda ma wplyw na to

Chciałam sie was zapytac bo Oli dziś zrobił zieloną kupe taką jaką zawsze robi po brokule ale tym razem nie jadł wiec nie wiem o co kamon moze to po tym glutenie? no ale je od 2 tyg i nie było taiej kupy

reklama
Bobo,Marta ja robiłam pasemka no i ona mi chyba za długo farbę trzymała.Po przyjściu do domu wieczorem okazało się,że na głowie mam jedno wielkie siano,końcówki włosów wołają o pomstę do nieba.Przez te włosy wydaje się,że moja głowa jest 2x większa!
Co do kupki Olinka,to o ile nie śmierdzi kwasem,nie ma w niej pasemek śluzu i/lub krwi to raczej nie ma się czym martwić.

Do góry