reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

znalazłam mame na spacery ;-) z babyboom ale na forum poznania ma dziewczynke w wieku Oinka

Anisiaj &&&&&&&&&&&& jejciu ja sie Zosi już nie moge doczekac
Justi beawo dla Kubusia mam nadzieje ze Oli też zalapie jak przyjdzie czas

ide na spacer buźka bo potem mają byc burze

reklama
Anisiaj jest mi bardzo miło!Nie chcę żadnych pieniędzy,to dla mnie przyjemność!!!(Jeśli jednak będziesz upierać się przy zapłacie,to jakąś symboliczną drobnostkę dla Franusia.)
Zrobię jeszcze dla Zosieńki sweterek,tylko napisz mi kochana jaki kolorek byś sobie życzyła.

ja ide teraz na spacerek. wczesniej bylam z m i julka tu kolo domu. marta m widzial cie z balkonu a ja sms teraz odczytalam

lece

papa

justi ale ładnie Ci poszło odpieluchowywanie
anisiaj zamelduj się proszę po wizytach :))) bo jak nie zbombarduje Cię sms-ami :-)
6 mamo na pewnie nie Ewela, :) naprawdę starzeje się... "widok" tych juwenaliów mnie przerasta:eek:
bobo no ładnie, brawo dla Julki;-)

jestem byłam na spacerze z Bobo i widziała ząbka :-D Olinka ale upał masakra

robie obiad dopiero :sorry2: pierś z kurczaka smażoną ale bez oleju na cepterze wyszło nie najgorzej

6mamo, jak tylko bede moblina, to znajde dla Frania cos wyjatkowego :)

Bietka, wizyty mam po 18 wiec badz cierpliwa ;)

Dzieki za kciuki dziewczynki. Nie mam w co sie ubrac, we wszystkim widac moje wielkie, spuchniete stopy :(

reklama
Do góry