reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
aha, tak faktycznie pisałaś wczoraj :zawstydzona/y:

ale u mnie duszno i wilgotno... ciemne chmury chodzą a z drugiej strony piękne słońce, :cool2: ciekawe czy znowu będę uciekała przed burzą :/

bobo odpisałam :)

wpadnę później, miłego dnia :* muszę skoczyć po mleko i pastę jajeczną do biedronki:) m ją uwielbia :)

Ostatnia edycja:
Dzień doberek dziewczynki!!!
Ale cudne lato mamy tej wiosny,jest upalnie,słoneczko i niebo prawie bez chmur.
Mój Michał wczoraj poszedł się odstresować i dostał 20 zł mandatu za picie piwa w miejscu publicznym,hehe i przyszedł do domu wielce rozbawiony tym faktem.
Aguś trzymaj się kochana,będzie dobrze!!!Mnie też daj znać jak list do ciebie dotrze!
Martuś u was rzeczywiście jest gorąc i może dlatego Olinek tak często się budził.Myślę,że jemu nic nie będzie!Ty też daj znać jak otrzymasz przesyłkę.
Bobo ja nie wchodzę na wagę w ogóle,bo jak kiedyś weszłam to z boku wagi wyskoczyła karteczka z napisem :''prosimy się ważyć pojedynczo!!!''.
Bietka juwenalia mówisz,mam tylko nadzieję,że wśród wyjących pod twoimi oknami nie ma mojej Eweliny,hihi!!!
Justi jak tam twoje bóle,masz może patent na pozbycie się pampersów z życia mojego Frania???
Anisiaj będzie dobrze,kciukasy zaciśnięte!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Małgosiu gdzie ty się podziewasz,co u ciebie słychać,jak się czujesz???

6mamo też tak myśle ale on śpi w samych bodach z krótkim i sie poci ja zresztą też no ale nic nie poradze na to ze u nas tak gorąco w nocy robiłam mu herbatkę do picia

6mamo, musze to napisac tutaj! JESTES NIESAMOWITA!!!! Te rzeczy sa piekne, przepiekne, ja powinnam Ci za to zaplacic, tylko powiedz ile? Tyle pracy i serca, juz chce jesien,zeby ta posciel zalozyc :))))))))))

Skonczylam z mama pakowanie torby i padam na pysk. Krotka drzemka i Was nadrobie, wybaczcie :* dzis mam endo i usg Malutkiej. Ide chrapac ;) buziaaaakiiiii

reklama
U nas też piękna pogoda i po południu jedziemy do mojej psiapsióły.
Bietka, mnie też biodra męczą....
ANisiaj, trzymam mocno kciuki za wizyty!!!
6-kowa, ja zdjęłam Kubolowi pieluchę gdzies koło roku temu. Zrobiłam to tak, że założyłam majteczki, pytałam co jakieś 15min:))) czy chce mu się siku, no i wszędzie targałam torbę z ciuchami na zmianę:) a gdzie się dało to i nocnik:) Dość szybko załapał, bo w niecały tydzień, z tym że wypadki się zdarzały i później. Aaaaa i najważniejsze, mówiłam że dzidziusie tylko chodzą w pieluchach a on jest już dużym przedszkolakiem:) I tym sposobem pozbyliśmy się też nocnika a używamy nakładki.

Do góry