reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
I ja się witam!
W Gorzowie niestety zaczął się właśnie poniedziałek,ale o tyle dobrze,że cieplutko i słonecznie.
Dzieciary do szkół,a ja Frankiem i na obiad zmontuję pomidorówkę.
Dziś moi rodzice wieczorem jadą do Rzymu autokarem.

Dziewczynki bardzo Was proszę o duże kciukasy od jutra za maturę mojego Michała.

Kinga nie wiem co mam powiedzieć,przytulam do serducha i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!
Bobo no awatarek to sobie wybrałaś,kurczę tylko ta słonica trochę za duża,nie odzwierciedla twojej urody.

dzień dobry :)ale pospałam :szok::-) do 8:10 a igi jeszcze śpi :szok:

smerfie bardzo mocno Cię przytulam :*:*:*:* nie będę sobie wyobrażała nawet jak Ci przykro, wiedz że jesteśmy tutaj z Tobą :*
bobo widzę że już lajtowo do dentystów podchodzisz;-)

6 mamo kciukasy będą bardzo mocne :&&&&&

anisiaj a Ty dasz radę włazić na g ? pomyślałam że można rozejrzeć się już za rezerwacją ;-)

miłego dnia wszystkim :)

Witam i ja z kawką!
u nas też pięknie i słonecznie aż nie chce się pracować:)
Smerfetko :(((( wierzę że Wam się uda!!!!
Bietka, starzejemy się:))) bo mnie też wiele rzeczy zaczyna przeszkadzać:)
Anisiaj, tylko tydzień i może w końcu będziesz wiedziała coś konkretniej. Niestety ale pamiętam jak strasznie dłużyły mi się ostatnie tygodnie.

reklama
Do góry