reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

bietka no niektorzy sa straszni. m mi mowil ze przyszedl do nich do sklepu dziadek i mowi do jego kumpla zeby mu dal ulotke z aparatu i ze on sobie pojdzie na kawe i poczyta no i ten kumpel zglupial bo nie wiedzial co ma zrobic i pyta mojego m a m mowi ze w zadnym wypadku ma nie dawac bo z jakiej racji no to dziadek sie obruszyl i chcial gadac z kierownikiem a jak nie ma kierownika to m zastepuje no i poszedl do dziadla a dziadek z ryjem ze on chce ta ulotke z tego aparatu ( z katronu ma mu wyjac i dac) bo on sobie pojdzie i poczyta na kawie no to m mowi ok ale 200zl zaliczki. :-D dziadek sie jeszcze bardziej zbulwersowal i poszedl obrazony hehehe. a m mowi ze kurde da takiemu ulotke a ten pojdzie ofafluni kawa a pozniej on ma to sprzedac . i nie dal hihi

reklama
zwariowałaś :elvis::oo::ninja2::-) bobo zwariowała :)))

heh zmykam spać dobrej nocki :*:*:*

koniec weekendu meldujemy się rano :-p;-)

Laseczki :)

przepraszam ze dopieo teraz ale padam na pyszczek , spalam do 10 bo siedzielismy do 4 , pozniej sniadanko i lazenie caly dzien po jarmarku , matko dobrze ze mieszkam w samym centrum bo co jakis czas sie wpadlo do domu cos przekosilo i dalej heja . pozniej pojechalismy do holandii do sklepu jak saturn bo m wczoraj zepsul sie komputer jak wracalismy to zajechalismy chociaz z zewnatrz zobaczyc ten dom co podobal sie m a ze ktos tam sie krecil to odrazu obejrzelismy go i powiem Wam ze jest fajny tzn ma fajny uklad , zdrowy dach i nowa instalacje sprzed 3 lat a srodek wymaga troche remontu bo nic nie bylo tam robione przez 50 lat :szok: chyba sie na niego zdecydujemy , m powoli zrobi remont sam , juto zaczynam dzialac w tym temacie .
Twraz najwazniejsze rano test pokazal jedna kreske i przez caly dzien nic sie nie dzialo a teraz na papierze tak jakby rozowy sluz wiec pewnie rano bedzie @ ... nie mam sily lapie dola ehhh szkoda gadac ... nie bede Wam tu smecic , lece spac rano przed praca do Was zajrze i napisze co i jak .

Buziaki i spokojnej nocy :)

dzien dobry :)
u nas piekna pogoda slonko swieci az chce sie zyc :))))))) ja ok 10-11 ide do sadysty a pozniej chce na sklepy uderzyc bo m ma wolne i z Juliska zostanie :)
milego dnia wszystkim

Jestem i ja zaraz na szczepienie i potem kumpela wpada
Kinga no to fajnie spędziłaś czas, nie martw się jeszcze zobaczysz II krechy wiem łatwo się mówi ale musisz w to wierzyć kochana ja wierze i trzymam za Was mega wielgachne kciukasy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a co do domu to już pewne ze bierzecie ten?

reklama
witam z kawka :)

zbieram sie zaraz do pracy a dzis wyjatkowo nie mam sily , ale pocieszam sie ze tylko do srody i dlugi weekend :))))
Niestety @ sie zaczyna ..... nie mam juz sily ....

MILEGO DNIA :)

Do góry