reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
bietka ja tez :( zreszta zawsze na tej piosence sie wzruszam. dieta 5:2 ponoc nie skomplikowana a daje efekty. sprobuje i zobaczymy

ja też ryczę zawsze na tej piosence

6 mamo
spoko były, takie wyluzowane ;-)

kurde najlepsza edycja x factora moim zdaniem, sami najlepsi zostali ;-) każdy kto teraz odpadnie to już będzie szok - i wielka strata ;-) no ale to tylko program a jak tak się emocjonuje:-):-p

zmykam spać , dobranoc :*

bietka dobranoc :)

a co wy wszystkie juz spicie????

nie ma nikogo wiec i ja znikam

dobranoc i do juterka :*

Ostatnia edycja:
Jestem pierwsza,huuurrraaa!!!
Dzień doberek!!!
Wstawać dziewuszki-szkoda tak pięknego dnia na spanie!!!
Marta i Bobo niech serwuje pyszne drożdżówy a Bietka pyszne kakao lub kawa z lodami!!!
Anisiaj nie pamiętam czy odpowiadałam,więc piszę jeszcze raz.Więc przepis dotarł,ale jest malutkim formacie i tylko przez lupę go mogę odczytać,nie da rady go powiększyć inaczej.

Ostatnia edycja:
Witam sie i ja dziś mnie bedzie mało bo ciotka przyjeżdża na nk napisała mi pod zdjęciem ze zazdrości spacerku to ja jej odpisałam ze zapraszam do nas na spacer no i przyjeżdża :eek: a jutro mamy szczepienie i potem wpada koleżanka

miłego dnia

reklama
6mamo, cholercia a mialam ochote napisac o 3, jak wstawalam do lazienki ;) nie mam pojecia co z tym przepisem poczac, bo u mnie sie otwiera :(

Do góry