reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
smerfetko dokladnie o tym pomyslalam ale wstydzilam sie napisac :-D
aga bebiko 2 chyba tansze co? i sa promocje jakies na nie. bo na 1 to nic

Bobo wiesz co ja kupuje mleko w biedronce bo to jedyny sklep u mnie w którym jest ( tu jest lidl biedronka piekarnia i 3 osiedlowe sklepiki na całe miasto) i 1 kosztowała 15 zł za 350 g a 2 jest 500g za 21 zł

Smerfi ja nie wypowiem się bo nie załaduje strony:(

smerfetko ten Twoj lepszy hihi:)
aga ja kupuje bebilon . ale widze ze wlasnie na mm2 sa promocje i zawsze mozna cos taniej :) a co do pampersow to Julka juz niebawem 4 bedzie miec :) za duzy ma tylek do 3 hihi

Ostatnia edycja:
jestem/ przeżyłam :-D

bobo no jakoś 20 lipiec nie pasuje :) oczywiste co wybieram, ale gdyby nie wypad nad zalew pojechałabym, nie wiem jak m to odżałuje :sorry2::-p muszę mu to wynagrodzić jakoś :happy2::-p
śliczna pościel :)
anisiaj wyślij jej zdjęcie brzuszka :p niech się wypcha, a Ty co małpka w zoo do oglądania :happy2::-p :)))
smerfie no mnie osobiście też bardziej podoba się ten emowy domek ;-):-) wolę większe - rozległe a nie w górę, ale pyszności :)))
marta gratulacje dla Oliego - chyba bardzo dzielnie zniósł , czy były nie przespane noce
aga czekam na zdjęcie Kubusia :)))

Melduję się:)
Pogoda nawet dopisała. Było pochmurnie ale nawet kropelka nas nie zmoczyła:) Było super, Kuba nie chciał wracać. Byliśmy u smoka wawelskiego i jak go zobaczył to padł, spał z 1,5godziny aż doszliśmy do samochodu. Poźniej odwiedziliśmy kopiec.
Smerfetko, bez porównania, Twój o niebo lepszy:))))

reklama
Do góry