reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo, nie boję się:) chodzę do tego stomatologa jakieś 10 lat. I mam pełne zaufanie:) jak do tej pory może z 2 razy brałam znieczulenie:)
Zasada jest taka, że im częsciej chodzisz na jakieś przeglądy, sprawdzenia, tym mniej bólu. Ja nawet jak mnie nic nie boli chodzę co około pół roku na przegląd, wtedy on może zauważyć nawet mały ubytek i zaleczyć bez bólu.

dobranoc marta
bobo ja bez znieczulenia nawet do gabinetu nie wchodzę :-D:-D:-D
justi to prawda,ale jak ktoś się boi to wiesz,... nie ma szans co pół roku :tak: jak wyleczy ze stresem wszystko to pójdzie dopiero jak zaboli (np. ja) :-)

justi gdym ja byla taka odwazna jak Ty ......
marta dobranoc
bietka mam to samo hihi. jak boli to ide :)
teraz mnie nie boli ale mam ukruszona 8 gorna i chyba do rwania jest bo juz nic tam prawie nie zostalo

bobo spokojnie , to już nie te czasy, kiedy wyrywano na żywca - tak |Cię znieczulą że hoho :happy2:
Jula jedzie z Wami ?
bobo Ty późno chodzisz spać ??? Jula tak Ci daje pospać, czy ogólnie mało śpisz ? bo ja np. już o tej porze jestem zmęczona i senna :)))

justi musze przeglądnąć Twoje aukcje, nie mam sukienki na czerwiec :confused: nawet nie wiem jaki typ/model chcę :eek:

Ale ja też się dawniej bałam...i wizyty były dla mnie koszmarem dopóki nie znalazłam swojego lekarza. On przyjmuje prywatnie tylko, a na wizytę czeka się min 1,5m-ca. I nie przyjmuje już nowych pacjentów. Tylko może ja mam duży próg bólu??:)
Raz cierpiałam jak rosła mi 8-ka, która rosła na 7-kę. To było jakieś 6-7 lat temu i przed samym 1-szym listopada. Zapuchłam okropnie, mój lekarz nie przyjmował i poszłam do innej "znanej" pani z naszego ośrodka. Zbędnych słów nie będę używać bo jej niecierpię. Ta bez gadania z wiertłem do mnie...a ja zwiałam z fotela:))))) I pojechałam z moim m na pogotowie zębowe i tam dopiero się mną zajęli. A jak się okazało to od tej rosnącej 8-ki, 6-ka mi się popsuła "od spodu" i wtedy pierwszy i jak do tej pory ostatni raz miała leczenie kanałowe.

Bietka, jak coś ci się nawet innego spodoba to mogę poszukać bez allegro:)

Witam wieczorową porą!!!
Bobo ja też się boję stomatologa jak ognia,wolę rodzić i do gina chodzić.Hehe już niedługo chyba fundnę sobie trzecie zęby.GRATULUJĘ odwagi i samozaparcia!!!
Justi dobrze,że chociaż Kubuś żałuje,bo na moich dzieciach nawet dziury wielkie jak krater wrażenia nie robią!
Bietka zabieram się za robótki,nawet klipsy do przyczepienia wynalazłam.
Martuś ty też jesteś odważna!!!

A mnie chyba na mózg wali,bo zachciało mi się galarety wieprzowej i właśnie się robi i ciasta i upiekłam już pleśniaka i robi się 3 bit.Kurczę może w ciąży jestem,ale mało prawdopodobne bo mało było seksów w tym cyklu a i mnie podbrzusze pobolewa.Niby ma przyjść @ koło 28-30 kwietnia.

A i zapomniałabym Bobuś i Marta moje auto nie nadaje się niestety na dłuższe wyjazdy poza miasto,więc jeśli mnie ugościcie i dacie kromkę chleba i przeczołgacie po Malcie czy gdzie tam chcecie to przyjadę do Poznania autobusem.

reklama
Do góry