reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

chrupki sa kukurydziane i mysle ze mniej szkodliwe niz podawanie glukozy ( bo niektórzy dają)
Bobo to jest indywidualna sprawa dasz jak bedziesz uważac

reklama
bietka a Ty kiedy dawalas biszkopty i chrupki? ja mysle sie wstrzymac poki glutenu na dobre nie wprowadze, chrupki czesto maja sol a biszkopty gluten a nie chce za wczesnie zeby Julce nie zaszkodzic. czytalam sa pozniej moga byc fatalne skutki szybkiego wprowadzenia glutenu. nawet nie wiedzialam ze to az takie ma znaczenie. czlowiek ciagle sie uczy hihi

bobo od niedawna. jak przeszliśmy przez gluten ... biszkopty się kruszą i on tylko śmieci- a nie je ich :sorry2: ostatnio mu wszystkie zjadłam :))) za to kupuje mu takie coś
9062300114642.jpg

to są twarde ciasteczka i gryzie sobie ładnie, ale dałam mu je chyba jak miał 8,5 mca - wcześniej nic, chrupki też kupiłam hippa - ale szału nie ma -
9062300123583.jpg
Igor z reguły nie jada przekąsek między posiłkami - 2-3 ciasteczka na tydzień, 1-2 chrupki jak np. ja jem i nie mogę mu dać - to wtedy mu daję, żeby nie mlaskał, bo mi go żal jak on patrzy jak ja jem:-D, ale on nie za bardzo za tym przepada... zresztą nie uczę go tego. Przyjęłam zasadę, nie podjadamy między posiłkami, pijemy wodę a nie soki itp itd.... póki mogę - to chcę mieć wpływ na to co je :))) ale jak już pisałam ja jestem dziwna :))))

bietka uczysz dobrych nawykow od malego :) ja poki co tez nie dam poki na dobre nie zaakceptuje glutenu. kurde naczytalam sie o tej chorobie co gluten moze u dzicka wywolac i zaczelam sie bac w ogole go wprowadzac hihi

reklama
Do góry