reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

bietka moj m jest 2 i 4 maja w pracy wiec my nie mamy weekndu majowego :( wiec jak dla mnie to moze nawet zabami rzucac hihi. ale juz ktorys raz slyszalam ze ma byc ladnie :)

a wy dziewczynki wszystkie jakie macie plany na weekend majowy?

reklama
bobo my pewnie gdzieś na spacer pojedziemy za miasto/ z psem i Igorem, mamy zalew ok 10 km - 30 km rzekę - więc ładnie można pospacerować

jestem i padam. Muszę odpocząć i pod prysznic. Przeziębienie dalej mnie trzyma i zaraz do apteki muszę podjechać.
W weekend majowy mamy plan jechać do Kraka:) do smoka wawelskiego.

Bobo podeślij mi linki na priv lub g tych zawieszek i do Bietki tak samo,bo ja w necie coś nie mogę ich zlokalizować.Chętnie je zrobię,tzn spróbuję.
Bietka zatem zacznij już molestację no i która miałaby być zawieszka.Czekamy teraz na linki od Bobusia.

6 mamo ja zdjecia skopiowalam od takiej laski z fb, wiec nie mam linkow :( . ale jak nwpiszesz w google szydelkowe zawieszki do smoczka to Ci wyskoczy cos.

_IGP7314.JPG

2f89c20a527ba85a8d9fe0cac851.jpg

750280ff5c75650eb47d433760b8.jpg

reklama
Do góry