reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
dzień dobry :)

smerfie - oj ile się sunia napłakała przy tym ,ale czysta :))) jak u Was wygląda weekend majowy ? pracujecie ?
bobo , 6 mamo ja chcę taką zawieszkę :)))
justi Ty skalpelku :))) hihihihihi

mam wyrzuty przy Was że nie ćwiczę :cool2:

dziś mam wizytę o 17:15 i podejmujemy decyzję z moim ginem :)

justi dzieki :) pozniej wyprobuje :)
bietka mi takie cuedenka nie wyjda ale moze 6 mama by Ci takie cos zrobila ? popatrz sobie na necie sa rozne wzory :) fajna taka zawieszka taka orginalna :)

my mamy wesele za 2 mce, ale chcę się zmienić, bo już mnie to męczy. A najgorzej jest z tym że dzisiaj mam motywację do ćwiczenia a juto nie:(

justi no moja motywacja do ćwiczeń jest zerowa :-( schudłam ale wiem że ćwiczenia poprawiły by wygląd skóry - na brzuchu brak jej jędrności mimo balsamów, wiem że po ćwiczeniach, ciało jest takie "zwarte"
bobo OK, będę molestować Krysię, w weekend majowy wydziergacie nad maltą dla mnie zawieszkę :-D
marta ubierz Olinka na cebulkę - bo potem ma być ponad 22 st a teraz jest 12, nóżki teraz kocykiem i bluzę + kurteczkę , potem zdejmiesz kocyk i kurtkę

reklama
bobo ciekawe czy im się sprawdzi ?

aga jak tam kochana ???? odezwij się

pisałam do anisiaj ale cisza, ma pewnie podły humor w szpitalu

Do góry