reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
cześć dziewczynki:)

my już po spacerku, odgruzowałam mieszkanie a w sumie kuchnie bo mi brakło płynu do naczyń i sterta w zlewie, teraz żurek gotuję :)

ja byłam nie raz w każdej ciąży na patologi i dobrze to wspominam teraz z Kubą leżałam dwa tygodnie i miałam super dziewczyny na sali a z jedną leżałam na pooperacyjnej a potem na położnictwie do dziś mam z nimi kontakt:)

Anisiaj odpocznij, wyśpij się, z tego co słyszałam założenie pesera nie boli

Martuś a powiedz kochana szukasz innego pediatry czy dalej chodzisz do tego konowała???

Bietka u mnie 15 st ubrałam Kubie body z dł rękawem spodenki czapkę cienką i dres i przykryłam go kocem i ochraniaczem z wózka:)

Justi daj znać po lekarzu

6 mamo wieczorem na spokojnie wam napiszę na g

Aga narazie chodze do starego pedatry wiem ze powinnam iśc do nowego ale nie wiem do kogo :-( i musze czekac az mały dostanie szczepienie bo karta szczepień idzie ok 2 mcy do nowego lekarza a bez tego mi go nie zaszczepią

Martuś to u was jest dziwnie,bo w Gorzowie ja odbieram wszelkie karty i niosę do innej przychodni,a jak nie to wydają zaświadczenie o szczepieniach.Zdrówka dla Olinka!!!
Ja zaraz zbieram się po Karolka do przedszkola,no i od wczoraj z m mam odkopany topór wojenny,wszystko jest na ostrzu noża,a ja mam dość!!!

Martuś dokładnie Krysia ma racje strasznie to dziwne u was, ale trzymam kciuki żebyś jak najszybciej zmieniła lekarza:)

6 mamo co się stało??? o co poszło wiesz że my tu jesteśmy pisz śmiało

my już po spacerku ... 15 st, zimny wiatr ale nie najgorzej,

aga ja ubrałam rajtki, body dł rękaw, jeansy z bluzą i kurteczkę , ale niczym nie przykrywam, bo on siedzi i rozrabia w wózku :) oj żurek, hmmmmmmmm zjadłabym :)

marta jak masz siłę to idź , m wie co robić, ale musisz Ty to czuć

6 mamo dawaj na g

anisiaj jak tam ???? jak posiew ??

bobo
spaceruje pewnie jeszcze :)

reklama
Do góry