reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

Marta rzeczywiście LINOMAG u nas też robił cuda na dziecięcej pupie,tylko nie krem a maść LINOMAG bo niby bardziej tłusta.A kupy po takim jedzonku w pampersie można zrzucać na tyły wroga jako broń biologiczna,hehe(w okna teściowej!)
Justi ma rację ,dobrze radzi!!!
Bobo na życzenie jest murzynek,właśnie siedzi sobie w piekarniku,będą też babeczki marmurkowe.
U nas też wieje,jak halny w Zakopanem,kurczę aż głowy chce urywać.
Mój mały jubilat wielce zmęczony,położył się i kazał się przykryć i teraz śpi.

reklama
Bobo byłam bo do biedronki szłam ale nigdzie nie łaziłam bo wiatr okropny

Justi,6mamo no ja mam linomag ale krem taki do twarzy a to chyba miałam zasuszac skoro kazali mi w mące ziemniaczanej pupe moczyc i tym posypywac ja juz sama nie wiem :-( jutro o 10 do kontroli

Marta, to na zasuszenie sudokrem. U nas na każdy problem skórny pomagał linomag. Odparzenia znikały bardzo szybko. Ja bym użyła sudokremu a jutro do lekarza i niech coś zaradzi.

jestem:)

byliśmy z Kubą Oli ale leje deszcze więc to był ekspresowy spacer

Bobo wszystkiego najlepszego dla m:)

6 mamo 100 lat dla Franusia:)

Martuś ja od kąt zaczęłam Kubie gotować to od samego początku zjada całe słoiczki bo też przekładam i zamrażam pierwsze mu zrobiłam ryż z marchewką i zalałam rosołem a wczoraj ryż ziemniak kalafior i marchewka:)

ja dziś 3 dzień z rzędu piekłam babkę majonezową z wczoraj z wieczora to się tylko migła że zdążyłam tylko jeden kawałeczek spróbować

reklama
Do góry