reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dzień dobry dziewczynki!!!
Franciszek bardzo dziękuje ciociom za życzenia urodzinowe i buziaczki przesyła!!!
Kurczę to już 3 lata,o 8:44 mój maleńki synek skończył 3 latka:szok::tak:
Teraz szaleje z Kamilką w rytm ''wyginam śmiało ciało'',a ja ja muszę zaraz wybyć do sklepu,bo nie mam produktów na ciacho by upiec.

Miłego dzionka lejdis!!!

6 mamo jakie ciasto pieczesz? ja bym zjadla murzynka ale smerfetka sie ze mna nie chciala podzielic :(
a ja nadal nie mam prezentu dla m :( a on ma dzis urodziny. dobrze ze jest w pracy to moze uda mi sie pojechac i kupic mu cos ale co to nie wiem.

tak bobo, znikam mu tylko na sekundę z pola widzenia, ryk !
ehhh no cóż, dzieci też miewają złe dni... mało spał, bo drzemka trwała 20 min, a z reguły przed południem śpi, 1,5 godz.

smerfie ja pamiętałam, rok !!! ale zleciało :)))

marta no za 2 miesiące i 3 tygodnie będzie miał roczek :-)

ooo tak mamy fazę synka mamusi , np. po drzemce 30 min się przytulał, a normalnie jak się obudzi to szaleństwo z zabawkami... ale trze oczka, nie wyspał się... co mu poradzę że spał 20 min mógł dłużej .... :-(

reklama
6 mamo to czekam na kawalek ciasteczka :) dziekuje za zyczenia dla m:) przekaze jak wroci z pracy:)
bietka Julka jak nie pospi dobrze to tez marudna. ma swoje godziny kiedy spi i zawsze marudzi wtedy to wiem zeby ja polozyc i spi :)

Do góry