reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
jestem

mega zmeczona i jeszcze wczoraj dostałam @

Anisiaj powiem ci z własnego doświadczenia rodziłam dwoje dzieci sn i jedno przez cc i zdecydowanie polecam sn nie ma się czego bać

Gosia ja biorę tabletki i jak w środę kończę opakowanie to zawsze niedziele dostaję @

Marta fajnie że c się podobało:)

Bietka gratulację:)
'
Zmykam na g jeszcze poczytać i się położyć:)

słodkich snów kochane:)

Bobo blisko bardzo
Anisiaj to u nas jest odwrotnie ja bym gdzies poszła w weekend a m chce w domu
Aga a jak @ po tabsach ? mnie w ogóle brzuch nie boli

Marta, ja bym poszla gdziekolwiek, wiec jak widzi, ze leze, to darowalby sobie, ze sie nudzi, bo co ja mam powiedziec...

Justi, mam :) jest 4 na mojej liscie, wiec jak te 3 odmowia, to do niej dojde :)

Aga, jakbym nie miala tej wady, to ok. ale ja mam Zosie w jedej czesci, jak leze na lewym boku, to ona wrecz sie stacza na bok.

Bobo, zakaz pokazywania ubranek ;) choc endo ma super jakosc

Anisiaj no ja wiem - ja Cie rozumiem ;-)

Bobo zdecydowałam ze zapisuje małego na chrobrego ale do dr. Małgorzaty Bodak ponoc bardzo dobra babka na usg bioderek mi poleciła - tak jakoś sie zgadałyśmy jutro dzwonie i pytam

marta bodak jest na gorze w przychodni. tam jest ten minus ze masz doroslych z dziecmi razem bo gabinety tam sa. i nawet jak przyjdziesz do dzieci zdrowych to przyjdzie dziadek z kaszlem i bedzie siedzial obok bo on do innego lekarza. a do tej wachowaik co ja chodze to jest osobne wejscie z dworu do dzieci zdrowych . ogolnie przychodnia na dole jest lepsza. wiec idz na dol do przychodni i dowiedz sie o miejsce do jakiegos pediatry.

Bobo na zwycięstwa jest to samo a ta babka mówiła ze ona przyjmowała u góry a teraz jest na dole bo ona synka zapisywała niedawno i mówi ze ma miejsca a jest dobra i fajna dla dzieci zresztą jutro zadzwonie tam

ja sie juz pozegnam słodkich snów

reklama
Do góry