reklama
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
anisiaj masakra z tymi facetami hihi
Aga1402
Fanka BB :)
jestem
mega zmeczona i jeszcze wczoraj dostałam @
Anisiaj powiem ci z własnego doświadczenia rodziłam dwoje dzieci sn i jedno przez cc i zdecydowanie polecam sn nie ma się czego bać
Gosia ja biorę tabletki i jak w środę kończę opakowanie to zawsze niedziele dostaję @
Marta fajnie że c się podobało
Bietka gratulację
'
Zmykam na g jeszcze poczytać i się położyć
słodkich snów kochane
mega zmeczona i jeszcze wczoraj dostałam @
Anisiaj powiem ci z własnego doświadczenia rodziłam dwoje dzieci sn i jedno przez cc i zdecydowanie polecam sn nie ma się czego bać
Gosia ja biorę tabletki i jak w środę kończę opakowanie to zawsze niedziele dostaję @
Marta fajnie że c się podobało
Bietka gratulację
'
Zmykam na g jeszcze poczytać i się położyć
słodkich snów kochane
bobofrutek
Marta, ja bym poszla gdziekolwiek, wiec jak widzi, ze leze, to darowalby sobie, ze sie nudzi, bo co ja mam powiedziec...
Justi, mam jest 4 na mojej liscie, wiec jak te 3 odmowia, to do niej dojde
Aga, jakbym nie miala tej wady, to ok. ale ja mam Zosie w jedej czesci, jak leze na lewym boku, to ona wrecz sie stacza na bok.
Bobo, zakaz pokazywania ubranek choc endo ma super jakosc
Justi, mam jest 4 na mojej liscie, wiec jak te 3 odmowia, to do niej dojde
Aga, jakbym nie miala tej wady, to ok. ale ja mam Zosie w jedej czesci, jak leze na lewym boku, to ona wrecz sie stacza na bok.
Bobo, zakaz pokazywania ubranek choc endo ma super jakosc
Anisiaj no ja wiem - ja Cie rozumiem ;-)
Bobo zdecydowałam ze zapisuje małego na chrobrego ale do dr. Małgorzaty Bodak ponoc bardzo dobra babka na usg bioderek mi poleciła - tak jakoś sie zgadałyśmy jutro dzwonie i pytam
Bobo zdecydowałam ze zapisuje małego na chrobrego ale do dr. Małgorzaty Bodak ponoc bardzo dobra babka na usg bioderek mi poleciła - tak jakoś sie zgadałyśmy jutro dzwonie i pytam
bobofrutek
marta bodak jest na gorze w przychodni. tam jest ten minus ze masz doroslych z dziecmi razem bo gabinety tam sa. i nawet jak przyjdziesz do dzieci zdrowych to przyjdzie dziadek z kaszlem i bedzie siedzial obok bo on do innego lekarza. a do tej wachowaik co ja chodze to jest osobne wejscie z dworu do dzieci zdrowych . ogolnie przychodnia na dole jest lepsza. wiec idz na dol do przychodni i dowiedz sie o miejsce do jakiegos pediatry.
Bobo na zwycięstwa jest to samo a ta babka mówiła ze ona przyjmowała u góry a teraz jest na dole bo ona synka zapisywała niedawno i mówi ze ma miejsca a jest dobra i fajna dla dzieci zresztą jutro zadzwonie tam
ja sie juz pozegnam słodkich snów
ja sie juz pozegnam słodkich snów
reklama
bobofrutek
to jak juz bedziesz dzwonic to najpierw zapytaj o wachowiak. a jaki masz nr to Ci powiem czy to na dol?